2777
2789

بچه ها من دو روزه دارم کالری شماری میکنم وزنم ۸۰ قدم ۱۵۷ میخام ۶۰ کیلو بشم ینی ۲۰ کیلو کم کنم 

قراره با برنامه زیره ماهی ۴ کیلو کم کنم 

کسی بوده با کالری شماری حد اقل ۵ کیلو کم کرده باشه 

میخام تا عید ۸ کیلو کم کنم 

البته ایروبیک هم میرم ی روز در میون ولی تو برنامه ننوشتم ک ایروبیک کار میکنم تا کالری کمتری برام در نظر بگیره 

برای تنبلی تخمدان قرص گلوکوفاژ ک همون متفورمین هست دکتر بهم داده 

به نظر شما چ قدر میتونم موفق باشم ؟

کسی بوده مث من ؟

بنظر من که خیلی راههارو امتحان کردم حتی با ورزش 10 ساله هم به سختی وزن کم کردم فقط و فقط رژیم کتو ژنیک جواب میده عالیه سرچ کنید اگه شرایط رو داری بگیر 

بعد دوروز اول دیگه نه گرسنگی داری نه ولع خوردن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم بله من البته کنارشم  یکم ورزش داشتم برا خودم ورزش میکردم تا بتونم یکم بیشتر بخورم چند روز اولی شاید یکم سختت باشه اما درست میشه 

برنامه باریکلا و مانکن من باهاشون بودم عالی بود با زیره نتونستم زیاد باهاش پیش برم و کار با برنامه اش خیلی جالب نیست  

الان زیره برات چند کالری زده؟ برای من 1300 میرنه که خیلی زیاده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بنظر من که خیلی راههارو امتحان کردم حتی با ورزش 10 ساله هم به سختی وزن کم کردم فقط و فقط رژیم کتو ژن ...

شندیم کتوژنیک باعث چربی کبد و مشکل میشه 

شما مشکلی نداشتید؟

چند کیلو بودید چند کیلو کم کردید ؟چ قد طول کشید؟

سایزتون چی؟

من شکم پهلو دارم 

شندیم کتوژنیک باعث چربی کبد و مشکل میشه  شما مشکلی نداشتید؟ چند کیلو بودید چند کیلو کم کردید ...

من چربی زیادی نمیخورم  برای همین با ملایمت وزن کم میکنم 

اخه کتو در اصل باید چربی بیشتر بخوری و پروتیین متوسط و کربوهیدرات صفر 

من نان و ماکارونی و برنج و قند و شیرینجات و سیب زمینی رو قطع 

کردم ولی چربی زیاد نمیخورم پروتیین بیشتر میخورم 

مثلا املت با رب درست میکنم با سبزی زیاد و گل کلم و.. مبخورم بدون نون 

از ناهار فقط دوسیخ کوبیده میخورم با گوجه کبابی بدون برنج 

یا شام تحم مرغ آب پز، یا بادمجون سرخ شده با گوجه و سبزی بدون نون 

بنظر من که خیلی راههارو امتحان کردم حتی با ورزش 10 ساله هم به سختی وزن کم کردم فقط و فقط رژیم کتو ژن ...

میشه قد و وزنتو بگی و اینه تو چ مدت چقدر کم کردی 

کلا روزانه چند کالری مصرف میکنی ؟

میشه قد و وزنتو بگی و اینه تو چ مدت چقدر کم کردی  کلا روزانه چند کالری مصرف میکنی ؟

من 160قدمه و شب یلدا 69 بودم 

از اول دی تا الان 5 کیلو کم کردم بدون گرسنگی بدون اذیت بدون ولع و هوس خوردن 

تو رژیم کتوژنیک مقدار کالری خیلی مهم نیست مهم اینه کربوهیدرات رو خیلییییییی پایین نزدیک صفر بیاری

من تو نرم افزار زیره برام 1300 زده ولی من بین 900 تا 1200 مصرف میکنم هرروز 

ولی اگه کتو باشی مهم نیست بالاتر بره