2777
2789
عنوان

کسی که رفته رو چطوری برگردونم؟ آقایون هم بیان لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 76 پست
من خطایی نکردم سعی کردم تموم خلا هاشو پر کنم ولی اون بی معرفتی کردو گفت بیحس شدم بعد از چن ماه در حا ...

چون تموم خلاهاشو پر کردی اینجور شد باید براشون دست نیافتنی باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که کسی رو دوست داشته باشه دنبال راه حل مشکل میگرده نه اینکه یهو سرد شه و ول کنه بره. این رابطه ...

ولی دلتنگی امونمو بریده هر دیقه میرم که پیام بدم ولی باز میگم فایده ش چیه الان دوباره دلتو میشکنه

گفت دیگه حسی ندارم نمیخوام ادامه بدم بنظرت برمیگرده؟چیکار کنم که ترغیب بشه به برگشتن؟اگه ازش بخوام ب ...

مشکل داشته حتما 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
خب چه رفتاری داشته باشم که برگرده؟حسش برگرده و بیاد؟

چطوری رل زدین تو گوشی یا همو دیدین 

اول از همه از خودت نگذر بگی چون کات کردیم غذا نخورم لباس قشنگ نپوشم و تو باهاش رل بودی اگه می دونی امکان برگشتش نیست بی خیال شو و این همه پسر 

دیگه برنگشت؟دلتنگم نمیدونم چطوری با خودم کنار بیام

ن بهش گفتم هیچوقت برنگرد منم هنوز دلتنگم ولی ارزش خودم مهمتر تا یکی دیگه فعلا کنار نمیای اما مراقب باش دنبالش نری