من توی تاپیکی گفتم که من از پدرم خوشم نمیاد چون کتکم زده یه سری کاربر به من هجوم آوردن که تو چرا راجع به بابات اینجوری حرف میزنی تو چرا اینجوری میکنی ما بابامون هزار بار زدتمون ولی خیلی دوسش داریم حمایتش میکنیم برگشتم بهش گفتم که عزیزای دل من من آدمی نیستم که لیاقت من کتک زدن باشه حالا هر آدمی که میخواد باشه پدرمم باشه خانواده من باشه غریبه باشه من آدم کتک خوردن نیستم یعنی لیاقتم کتک خوردن نیست بعد نمیدونم چرا در بین دخترای ما کتک خوردن خیلی عادی شده بابا به خدا کتک خوردن عادی نیست کتک خوردن انگاری مثل یه حیوون داره باهات رفتار میشه و اگه تو به طرف مقابلی که کتکت زده باهاش با مهربونی برخورد کنی اون دیگه عادت میکنه به کتک زدنت تو حداقل یه واکنشی به من نشون میداد من نمیدونم چرا تو جامعه ما کتک خوردن این همه عادی شده واقعاً تاسف خوردم
برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.