2777
2789

سلام دوستان 

کسی پایه هست که باهم رژیم بگیریم از شنبه هم شروع کنیم 

رژیمم دارم در اختیارش میزارم که باهم پیش بریم بشرطی که همیشه بهم گزارش بدیم 

تضمینم میکنم اگه رعایت کنید حتما با هر رژیمی بالای دو سه کیلو کم کنید

چند کیلو اضافه داری؟ من میخوام 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضافه وزنم زیاده زیاد  ۷۵ کیلوم با ۱۶۰قد پاید دیگه شروع نکنیمو بگید سخته و جا بزنید!؟

من بیشتر باید لاغر کنم 

ولی همون ۱۵ کیلو هم کم کنم عالیه 

من پایه ام 

رژیمت چطوریه؟ غذای خاصی داره ؟ 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
نهههه من سی کیلو کم کردم ولش کردم ده اضاف شدم 😪😪😭 رژیم دارم خودمم

وای چ خفن 

چطوری کم کردی ؟ من اگه ۲۰ کیلو بندازم بخدا ک عالی میشم 

من بیشتر باید لاغر کنم  ولی همون ۱۵ کیلو هم کم کنم عالیه  من پایه ام  رژیمت چطوریه ...

رژیمام یک هفته ایه فقط سفرت جدا میشه بیشتر رو سیب زمینی و تخم مرغه 

خودم چن وقت پیش کم کردم باهاشون ولی یمدت تحت فشار بودم خوردن عصبی گرفتم 

بازدهیشونم عالیههههه عالی یکماه باهم همراه بشیم راحت ۵ ۶ کیلو رو میتونیم کم کنیم

نهههه من سی کیلو کم کردم ولش کردم ده اضاف شدم 😪😪😭 رژیم دارم خودمم

باشه ۳ نفریم 

گپی میزنیم ۳تایی اونجا باشیم 

بازم تاکید میکنم جا نمیزنید دیگه!!!!سفره محدود میشه ها جدت هم میشه از خانواده

رژیمام یک هفته ایه فقط سفرت جدا میشه بیشتر رو سیب زمینی و تخم مرغه  خودم چن وقت پیش کم کردم با ...

فقط سیب زمینی و تخم مرغ؟ ارههههه پایه امممممم

ورزشم کنیممم

با رژیم ورزش هم نکردم الان چند ماه ولش کردم اراده ام صفر شده😪😭

بدون ورزش ک بدن شل میشه و زشت 

چه حیففففف