2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میخواد باهامون بیاد‌.

1877 بازدید | 86 پست

چند روز میخوایم بریم یه شهر دیگه. اسمشو نمیتونم بذارم مسافرت چون شوهرم برای یه کاری که برای خودش میخواد انجام بده میریم (خودخواهه، برای تفریح خودش میریم وگرنه من کاری به اونجا ندارم و نمیخوام برم) حالا مامانش هم میخواد بیاد. بهش گفتم من نمیام عصبانی شد صداشو برد بالا که تو ناسازگاری داری و ناسازگار هستی و تو مشکل داری؛ درصورتیکه قبلا با مامانش اینور اونور رفتیم آدم رو مخیه تیکه میندازه ولی من جوابشو ندادم و بعدش به شوهرم گفتم که فلان چیزو گفت من ناراحت شدم. کلا اعصاب آدمو بهم میریزه و بین ما دعوا میندازه با اون زبونش مثل نیش مار میمونه...

اعصابم از صبح که فهمیدم مادرش میخواد باهامون بیاد بهم ریخته. چکار کنم؟

توکل به خدا🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی برخورد همسرت اینطوریه  میخای چ بکنی...اگر بخای ب جنگ ودعوا ادامه بدی فقط همسر بیشتر طرف مادرشو میگیره.... من یکی دوبار تو عصبانیت ب مادرشوهرم حرف زدم همسرم برخوردش خیلی بد نیشد اما گذاشتم کنار.... بزار بیاد چاره ایی نیس

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چطوری میگفتم؟ باید بدونه مامانش نمیتونه هرچی دوست داره بگه

شما هم باید بدونی اصل اول خانم بودن اینه که با پنبه سر ببری نه که صراحتا تکلیف معلوم کنی هرررچقدر هم عصبانی هستی باید خودتو کنترل کنی و با ملایمت کارتو پیش ببری

شما هم باید بدونی اصل اول خانم بودن اینه که با پنبه سر ببری نه که صراحتا تکلیف معلوم کنی هرررچقدر هم ...

چقدر ارامش از کلمات شما پیداست احسنت

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

قربونت منم یه زمانی زود از کوره در می‌رفتم اما کم کم یاد گرفتم خداروشکر

خب چیکارکردین اخه.. من اینو مشکلو دارم متاسفانه 

عزیزم من ده ساله با مادر شوهرم میرم سفر یه سفر تنهایی نرفتم فقط سه ماه پیش میخواستیم بریم کربلا ک بازم گفت میام‌کلی گریه کردم و از امام حسین خواستم ک‌نیاد با من و من تجربه سفر دو‌نفره رو‌داشته باشم ک خدا روشکر گف زمینی برین منم بیام‌هوایی گرونه اینا شوهرمم گف فقط هوایی میرم اونم نیومد.....وگرنه همهههه جا با هام میاد کاریم از دستم بر نمیاد.....بیخودی جبهه نگیر که بدتر بفهمه از لجت بیشتر باهات میاد جایی

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
چطوری با پنبه سر ببرم؟ اونا دارن با پنبه سر منو میبرن

مثلا به همسرت میگفتی عزیزم من که خیلی دوست دارم مامانت باهامون بیاد ولی بیشتر از اون دوست دارم تو مسافرت هرجور دوست دارم با شوهرم صحبت کنم آخه وقتی با هم تنهاییم خیلی بهم خوش میگذره بعد شوخی های زن و شوهری هم بکن خودش به مامانش میگه نیان

وقتی برخورد همسرت اینطوریه  میخای چ بکنی...اگر بخای ب جنگ ودعوا ادامه بدی فقط همسر بیشتر طرف ما ...

آره کلا طرف خانواده‌شه خیلی وابسته‌ست بهشون

البته مامانش قبلا‌ها بدتر بود و چیزای بدتری میگفت. من پوستم سبزه‌ست میگفت فلانی سفیده خیلی خوشگله یا با افتخار میگفت دخترم سفیده پسرم سفیده یا بهم میگفت موهات ريخته... قشنگ وایسادم به شوهرم گفتم حق نداره با من اینطوری حرف بزنه رفتار کنه حالا یکم بهتر شده 

فکر میکنم شوهرم تو روی من عصبی میشه ولی به مامانشم غر میزنه

توکل به خدا🌿
خب چیکارکردین اخه.. من اینو مشکلو دارم متاسفانه 

اول این که هیچوقت عصبانی نشیم عصبانیت نوعی جنونه که واقعا اون لحظه آدم عاقلانه فکر نمیکنه و درصد خطاش بالا می‌ره.

دوم این که خودمونو بذاریم جای طرف مقابل ببینیم اون لحظه دوست داره ازمون چی بشنوه حرف دلخواهشو بزنیم و خیلی ریز حرف خودمونو هم بزنیم بعد طرف فکر می‌کنه و میبینه ما گارد نداریم در بیشتر اوقات جواب طرف مقابل حرف دلخواه ما خواهد بود