2777
2789
عنوان

لطفا كسايي كه ساندويچ سرد از سوپرماركت ميخرن بيان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر خوبید 

اسم چی شد به سلامتی ؟ انتخاب کردین؟

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

روش سس وصل باشه

اکثرا سس ندارن 

برا همین یکی در یخچال فروشگارو باز کنه اونی ک سس بهش وصلع رو احتمالا بر میدارع

ب نظرم جعفری توش نزارین چون سلیقه ایه

خلال سیب زمینی هم تو ساندویچ زیاد حالب نیس

خیار شور، کاهو، داخلش سس هم داشته باشه و خشک نباشع 

پنیری هم باشه خوبه😋

بسته بندیش 

خب میتونید ی بسته بندی فانتزی کودک پسند بزنید، و تو بوفه های مدارس تو ستیزای مختلف عرضه کنید

مثلا رنگ صورتی با طرح های دخترونه ، یا ختی پسرونه

و ی نوع هم عادی، ک نصفش فقط دید داشتع باشه برا بزرگسال

و تنوع بدین حتما تو نوع ساندویجاتون

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
خيلي ها ميگن كلش معلوم باشه حس غير بهداشتي بودن ميده

به نظرم نصفه معلوم باشه خوبه 

ولی رنگ بندی داشته باشه 

البته با چیزایی که این روزا تو بازاره باید متفاوت باشه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
كاهو و پنيرگودا و كمي خلال سيب زميني خوبه؟؟

تاحالا ساندویچ اماده خوردی خودت عزیزم؟

بنظرم یکی دو برند مختلف رو بگیر امتحان کن با دقتم بررسی کن چجوریه، ایرادشو درست کن و شبیه همون درست کن

کاهو توی ساندویچ زود خراب میشه

کلم بهتره ولی باید ریز باشه و مخلوط سس باشه

خیارشور هم ریز میکنن و قاطی سس داخل ساندویچ

معمولا سس تک نفره نمیزارن دیگه چون خود ساندویچ سس داره

پنیر هم میتونی بزنی

سیب زمینی نرم میشه جالب درنمیاد

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
خيارشور وامونده كل ساندويچو گند ميزنه اب ميندازه كپي ميزنه

مگه تو خونه درست میکنیدش؟😶

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

مواد داخلش تازه باشه 

سس با طعم جدید مثلا مایونز نباشه حتما

جعفری نه 

مثلا پرپروک خودش یه سس مخصوص داره خیلی خوشمزه است 

من نمیدونم مردم چی دوست دارن ژامبون بیشتر میگیرن 

یا 

مرغ وگوشت 

ولی من خودم مرغ گریل رو بیشتر ترجیح میدم 

البته یه چیزی مثل هایلا و هایدا کیفیت خوب قیمت مناسب تر از اونا میتونه گزینه خوبی باشه 

خلال گزینه خوبیه 

ولی گوجه رو خیلیا دوست ندارن تو ساندویچ