2777
2789
عنوان

کادو روز پدر چی گرفتید؟؟

451 بازدید | 29 پست

من واسه همسرم و پدر و پدر شوهرم یه عطر کوچیک گرفتم دونه ای ۲۰۰

به نظرتون خیلی کمه؟؟؟؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

خبر مرگش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
منو سه تا خواهرام نفری یه جوراب واسه بابامون

کار خوبی کردید بخدا زندگی سخته منم نفری یه عطر گرفتم فکر میکردم کمه همه چیزای گرون میگیرن😔😔

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پدرشوهرم شهرستان تلفنی تبریک میگیم پدرم کارت هدیه ی تومنی همسرم ژیلت و افترشیو گرفتم ۱۲۰۰ کیک هم ...

قبول نیست برا پدرشوهرت هم کارت به کارت کنید ،مدیونی فکر کنی من خواهر شوهرتم

من میخوام اینو درست کنم

قشنگه افرین هنرمند😉

کار خوبی کردید بخدا زندگی سخته منم نفری یه عطر گرفتم فکر میکردم کمه همه چیزای گرون میگیرن😔😔

عزیزم تو همچنین شرایطی شما تازه چیزی که گرفتی گرون به حساب میاد

درخواست دوستی نرهای مریض ممنوع ببخسید از لحن صحبتم ولی واقعا حقتونه 😁
من برا باباها پیرهن،برا همسر عطر

مبارشون باشه 

قبول نیست برا پدرشوهرت هم کارت به کارت کنید ،مدیونی فکر کنی من خواهر شوهرتم

😅😅

برا پدر مادر همسرم عید ک میریم هدیه میگیرم

اخه کارت ب کارت کردن یجوریه مخصوصا برا پدرا

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️