2777
2789

کیا خودشونو خیلی دوست دارن؟ مرزش با غرور و خودشیفتگی چیه؟
وقتی خودتونو بیشتر دوست داشتید آیا تاثیری بر روی رفتار دیگران با شما گذاشت و نسبت به قبل زندگی بهتری تجربه کردید؟

از نظر هرکس متفاوته به نظر من یعنی ارزش خودتو حفظ کن برای خودت بجنگ تسلیم نشو کارایی که به ضررته انجام نده غرور داشته باش ولی خودخواه نباش این معنیه که من دوست دارم بپذیرم

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ب ظاهر و روحت برسی یعنی زیادی از خود گذشتگی نکنی یعنی اگه مریضی استراحت کنی ن ک پاشی بگی مجبورم مثلا غذا بزارم 

برا خودت خلوت کنی 

تفریح کنی 

یادت نره چ علایقی داشتی غرق روزمره و بقیه نشی

بله وقتی ب خودت احترام بزاری بقیم حد و مرزشونو میدونن و بهت احترام میزارن

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

خودشیفتگی جوریه که خودشو از بقیه برتر و بالاتر میدونه 

ولی دوست داشتن یعنی خودتو هر طور که هستی بپذیری و دوست داشته باشی و احترام و ارزش ب ای خودت بزاری و برای بهتر شدنت تلاش کنی 

دختر ترک
یعنی هرجور که هستی بپذیر 

اینکه هر طور هستی خودتو بپذیری مانع از این نمیشه که رشد نکنی؟ اما موافقم که اگر چاقی اگر قد کوتاهی و ... باید خودتو همینطوری که هستی بپذیری 

از نظر هرکس متفاوته به نظر من یعنی ارزش خودتو حفظ کن برای خودت بجنگ تسلیم نشو کارایی که به ضررته انج ...

من همه اینکارو میکنم اما نسبت به خودم بی حسم... یعنی واقعا متوجه نمیشم ادم چطوری میشه خودشو دوست داشته باشه... شایدم من عجیبم

یعنی ب ظاهر و روحت برسی یعنی زیادی از خود گذشتگی نکنی یعنی اگه مریضی استراحت کنی ن ک پاشی بگی مجبورم ...

من تقریبا همه اینکارارو میکنم اما احساس نمیکنم خودمو دوست دارم  

خودشیفتگی جوریه که خودشو از بقیه برتر و بالاتر میدونه  ولی دوست داشتن یعنی خودتو هر طور که هست ...

به خاطر اعتماد به نفسی که دارم اینکارو میکنم اما خودمو دوست ندارم ...

من تقریبا همه اینکارارو میکنم اما احساس نمیکنم خودمو دوست دارم    

خب اول باید تلقین و مقایسه رو از خودت دور کنی و خود واقعیت و بپذیری

سعی کن جملات مثبت ب خودت بگی و از سرزنش و دادن حس ناکافی بودن ب خودت پرهیز کنی 

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
به خاطر اعتماد به نفسی که دارم اینکارو میکنم اما خودمو دوست ندارم ...

منظورت چیه خودتو دوست نداری؟ از خودت متنفری؟ خودتو تحقیر و سرزنش میکنی؟ خودتو لایق بدبختی و بی احترامی و تحقیر میدونی؟‌

دختر ترک
منظورت چیه خودتو دوست نداری؟ از خودت متنفری؟ خودتو تحقیر و سرزنش میکنی؟ خودتو لایق بدبختی و بی احترا ...

نه اصلا؛ اتفاقا خیلی سخت و محکم جلوی بی احترامی وایمیستم... اعتماد به نفسم خوبه
ادم نسبت به خودم حسی ندارم...