2777
2789

خانما من دوماه پیش سنو دادم چیزی نبود فقط یه فیبروآندوم تو ساعت حدود۱پستان بود ب ابعاد ۳/۷میلی ک حدود یساله دارمش

ده روز پیش احساس کردم یه توده سفت و بزرگ و چسبیده به عمق با سطح صاف تو سینمه رفتم سنو گفت هیچی نیست بافت سینه هست گفت تا ته رو دارم میبینم خودت نگاه کن تا ته استخون قفسه سینتو دارم میبینم هیچی نیست6  انقدم دست مالیش کرده بودم پوست اون قسمت قشنگ زخم شده بود تو سنو حتی اون فیبروآندوم ۳/۷میلی هم گفت نیست فقط نوشت  در ساعت حدود ۲پستان افزایش اکوژنیسته و ادم  خفیف زیرجلدی ناشی از ترومای اخیر براید۲

اون توده سفته همچنان هست من دوباره امروز جای دیگه سنو نوبت گرفتم خیلی میترسم یعنی چیه

وقتی گفته چیزی نیست دیگه نگران چی هستی جای دیگه هم ببری همینو میگه 

میگی نرم؟گفته تو کل سینت دست بزنی این بافت هست

من دست میزنم زیر سینم ک نیست

بالاهای سینم یبار حس میکنم هست یبارم حس میکنم نیست

انقدم ترسوام هی واس خودم تفسیر میکنم

سنو گرافه نیم ساعت داشت سنو میکرد حتی گفت بشین نشون بده کجاس نشسته هم سنو کرد گفت هیچی بافت سینس فقط من روم نمیشه بگم بنویسم بیمار خودزنی کرده این چ کاریه کردی با سینت

اونروزم ۱۶تا سنو پستان داشت متخصص سنو پستانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی نرم؟گفته تو کل سینت دست بزنی این بافت هست من دست میزنم زیر سینم ک نیست بالاهای سینم یبار حس م ...

حرفش دقیق و سند هست 

سونوگرافی چیزی باشه مشکوک باشه متوجه میشه نهایتش جوابش رو به دکتر متخصص نشون بده اگر تهرانی برو پیش دکتر سیرتی 

استاد و جراح سینه البته همه دکترا تقریبا تو یک رنج هستند و متوجه میشند 

وسواس شدی بافت سینته انقد ور رفتی پدر سینه رو درآوردی هیچی نیست ولش کن

اخه خیلی بزرگه دست ک میزنم دورانی قشنگ گنده و گرد و چسبیده هست

فقط میگم اگر چیزی بود سنو نمیدید ب این بزرگی رو؟!گفت این چیزی ک تو میگی اگر بود لنفای زیر بغلتو درگیر میکرد پاشو هیچی نیست

دارم خل میشم😭امروز یه سنو دیگه دارم میرم میگم نکنه اون فیبرو آندومه چیزی شده باشه این نتونسته تشخیص بده اخه اونم حدود ساعت ۱بود این بافته حدود ساعت ۲

فیبرواندومه ک یسال بوده رو اخه گفته اصلا نیسسسست

راسی من ۴ماهم هست شیرم خشک شده

حرفش دقیق و سند هست  سونوگرافی چیزی باشه مشکوک باشه متوجه میشه نهایتش جوابش رو به دکتر متخصص ن ...

شمال هستم

میگم هرچی باشه سنو متوجه میشه مگه نه؟امروز جای دیگه نوبت دارم

اخه خیلی بزرگه دست ک میزنم دورانی قشنگ گنده و گرد و چسبیده هست فقط میگم اگر چیزی بود سنو نمیدید ب ا ...

جواب سونو رو ببر پیش متخصص 

اگر تهرانی که دکتر خوب زیاد هست 

وقتی دکتر رادیولوژی میگه چیزی نیست چیزی نیست دیگه دختر خوب 

دقیقا متوجه میشند چون کارشون همینه  نهایتش اینه یک متخصص تهران هم نشون بده

یجا دیگه سنو برم کافی نیست؟اینجا یه دکتر پستان خیلی معروف داریم ک هر وقت میرم پیشش میگه سنو گفته چیزی نیست اوکیه

یجا دیگه سنو برم کافی نیست؟اینجا یه دکتر پستان خیلی معروف داریم ک هر وقت میرم پیشش میگه سنو گفته چیز ...

خوب دیگه کافیه دیگه 

ببین دور از جون سرطان چیزی هست که همه  دکترا به راحتی متوجه میشند کلا توده و‌ غده رو پس اگر این متخصص گفته چیزی نیست سونو هم گفته مشکلی نداره دیگه نگرانی ات رو متوجه نمیشم 

خیالت راحت 

بعدش سرطان باید سابقه خانوادگی داشته باشی اگر نداری که اصلا پیگیر نشو سن پایین هم احتمالش کمه از چهل به بعد میگند پیگیری کنید  

خوب دیگه کافیه دیگه  ببین دور از جون سرطان چیزی هست که همه  دکترا به راحتی متوجه میشند کل ...

۲۹سالمه

سالها پیش خالم داشت

الان نرفتم پیش متخصص قبلا رفته بودم

دعا کن سنوی امروزم اوکی باشه😭