2777
2789

دیگه سریالاش خوب نیستن چرا

قبلاً سیب ممنوعه بود ستاره شمالی بود تازه عروس بود ضربان قلب بود غنچه های زخمی بود همه چیز درباره ازدواج بود الان هیچ کدوم خوب نیستن😑😑😑😑

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

چون داستاناشون دیگه تکراری شده

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

اشکال نداره شما به بزرگی خودتون ببخشیدشون😅😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای غنچه های زخمی تنها فیلمی بود که نگاه میکردم  تلویزونمون خراب شد از وسطاش دیگه ندیدم 😞

خیلیییییی قشنگ بود 

من قبلاً ندیده بودمش زیاد پارسال که نشونش داد دیدم واقعا خوب بود🥺

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
یاقوت کبود و شربت زغال اخته ، دختران مک لوید، فقط اینا رو میبینم . سریال های کره ای هم بعضی هاش جالب ...

یاقوت کبود اوایلش رادیدی؟ 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
اوایلش نه، اون قسمتش که یامان رفت خواهر ناتنی رو گرفت. البته لوس شده دیگه 

برای چی رفت زن گرفت؟ 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....