2777
2789
عنوان

سورپرایز شوهر

267 بازدید | 23 پست

بچه ها سوپرایز فقط واسه تولده؟یا مثلا شوهرم از سر کار میاد واسه روز مرد با ی کیک کوچیک در و باز کنم سوپرایزش کنم خیلی خزه؟؟؟؟میخوام استوری کنم 

ی حالت عاشقونه طور

منم خیلی دوس دارم سوپرایزش کنم ولی پولم ته کشید😞

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام اون تیکه سوپرایزو ی تکست عاشقونه روش بذارم سیاه و سفید استوری کنم منظورم این بود ک خزه یا نه

آخه به کسی چه خب همدیگرو دوست دارید چرا جار میزنید و همه میخایت ببینن

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
استوری مسخرست عزیزم پیغمبر خدا از چشم زخم میترسید نگاه به تازه به دوران رسیده ها نکن هر کاری میکنن م ...

الان اینستا اکسپلور افتضاحه زنه داره چایی میزاره و رختخاب جمع میکنه پستش کرده همه ام باکلی سختی بهم رسیدن اصلا مسخره شو دراوردن همه از دم حامله ملت و بیچاره میکنن تا جشت تعیین جنسیت بعدم فیلم بیمارستان و بوسه هاو اشکهای شوهر 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
استوری مسخرست عزیزم پیغمبر خدا از چشم زخم میترسید نگاه به تازه به دوران رسیده ها نکن هر کاری میکنن م ...

اخه در حدی نیست ک بخوام تو چشم کسی بکنم،صرفا ی کار عاشقونس همین

عزیزم با ی‌شاخه کل یا یه مینی کیک هم میشه سوپرایز کرد مهم عشق بینتونه😍

اخه شرایط مالی‌مون الان اصلا مساعد نیست😞 نه میتونم از پدرم پول بگیرم نه از خود همسرم چون هر دو تحت فشارن😞 همش حالم بد میشه فکر میکنم بهش که نمیتونم خوشحالش کنم😞

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
الان اینستا اکسپلور افتضاحه زنه داره چایی میزاره و رختخاب جمع میکنه پستش کرده همه ام باکلی سختی بهم ...

واقعا بعد به دنیا اومدن اولین بچم همش میگفتم چرا شوهر من گریه نکرد چرا پس تو اینستا پدرا انقدر شور و شوق داشتن 🤣🤣

خودت یه کیک درست کن منم شرایطم یکی باهات خودم دارم کیک درست میکنم

نه موادشو دارم نه اون ظرف مخصوص شو وگرنه درس میکردم 🥺🥺

خانوما اکه شوهرتون کادو بخره تو مناسبت ولی کیک نمره براتون چ تولد یا روز زن،بجاس برا مادرش کیک بخره،

حالا شما براش کیک میخرین؟( کادو دادی)

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم