خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استوری مسخرست عزیزم پیغمبر خدا از چشم زخم میترسید نگاه به تازه به دوران رسیده ها نکن هر کاری میکنن م ...
الان اینستا اکسپلور افتضاحه زنه داره چایی میزاره و رختخاب جمع میکنه پستش کرده همه ام باکلی سختی بهم رسیدن اصلا مسخره شو دراوردن همه از دم حامله ملت و بیچاره میکنن تا جشت تعیین جنسیت بعدم فیلم بیمارستان و بوسه هاو اشکهای شوهر
عزیزم با یشاخه کل یا یه مینی کیک هم میشه سوپرایز کرد مهم عشق بینتونه😍
اخه شرایط مالیمون الان اصلا مساعد نیست😞 نه میتونم از پدرم پول بگیرم نه از خود همسرم چون هر دو تحت فشارن😞 همش حالم بد میشه فکر میکنم بهش که نمیتونم خوشحالش کنم😞
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
خودت یه کیک درست کن منم شرایطم یکی باهات خودم دارم کیک درست میکنم
نه موادشو دارم نه اون ظرف مخصوص شو وگرنه درس میکردم 🥺🥺
خانوما اکه شوهرتون کادو بخره تو مناسبت ولی کیک نمره براتون چ تولد یا روز زن،بجاس برا مادرش کیک بخره،
حالا شما براش کیک میخرین؟( کادو دادی)
پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم