2777
2789
عنوان

طلاق با داشتن پسر زیر ۷ سال چه شرایطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 20 پست
ولی به لحاظ رابطه میگم سرم میریزن میگن ده روز یا ۲۰ روز نمی تونن تحمل کنن !! منظورم بعد دهه یا دو ...

تا ۴۰ روز که خونریزی داری اصلا رابطه ای نمیشه داشت. بعدشم انقد هورمونات به هم میریزه و داغون میشی که آخرین چیزی که بهش فکر میکنی  رابطه س🤦‍♀️

ممنونم دعا کن برام

تا ۴۰ روز که خونریزی داری اصلا رابطه ای نمیشه داشت. بعدشم انقد هورمونات به هم میریزه و داغون میشی که ...

اره خب

من همین الانشم زیاده روی داشتم یک لکه بین

خودخواه نیستم‌ولی دیگه گرمم

هر دومون 

ولی بیشتر سه ماه اول خطرناکه

و پروژستون خوردم

البته اصلش هیچوقت میگن واسه رابطه خدای نکرده بچه نمیفته

در اصل علت های دیگه داره

باید خدا نگهداره

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خسته م خیلی😭😭😭از وقتی بچه اومده همه چی صدبرابر بدتر شده. مادرشوهرم حسود تر شده، دخالت هاش بی ...

ب مادر شوهرت زنگ بزن 

بهش بگو مادر من مثل دختر خودت بدون 

اگر واقعا در حقت اجحاف شده بهش بگو 

جواب دل شکسته ام رو اون دنیا باید ب حضرت زهرا بدی 

بخاطر دل شکستم واگذارت کردم ب حضرت زهرا

بگو من عروست بودم ب جای اینکه هوام داشته باشید فتنه گری کردید... ب همسرت بگو ازت نمی گذرم اگر ببینی درحقم کسی ظلم می کنه بخاطر من بلند نشی وعدالت اجرا کنی بهش بفهمون اگر کسی نداری خدا رو داری

دلم برای بچه ات می سوزه خونتون رو عوض کنید برید ی منطقه دور خوب برن باهم حرم...  همین ک کاری ب زندگیت نداشته باشن خوبه بذار مادر وپسر برن 

ب مادر شوهرت زنگ بزن  بهش بگو مادر من مثل دختر خودت بدون  اگر واقعا در حقت اجحاف شده بهش ...

مرسی که باهام حرف میزنی عزیزم❤️طلاق آخرین راهمه ولی حتما تلاشمو میکنم. مادرشوهرم بیماره. هرچی من میگم برعکسش رو انجام میده فقط باید امیدوار باشم شوهرم سر عقل بیاد

مرسی که باهام حرف میزنی عزیزم❤️طلاق آخرین راهمه ولی حتما تلاشمو میکنم. مادرشوهرم بیماره. هرچی من میگ ...

خواهش می کنم عزیزم اره بجنگ

اجازه این نده یکی بیاد این زندگی بگیره 

اونم با این ک بچه داری باید پا بذاری روی خودت بخاطر بچت 

همین ک گفتم انجام بده ب همسرت بگو جواب دل شکسته من جواب گریه های من رو اون دنیا باید ب حضرت زهرا پس بدی خدای تو خدای من هم  هست...  بگو دعا می کنم دلت بشکنه ک دلم شرحه شرحه کردی 

اگر واقعا مادر شوهرت کوخ میریزه  همین هارو بگو دفعه بعد اشکت ریخت بگو جواب این اشک هارو باید پس بدی ب حضرت زهرا یک بار این حرف بزنی وحرفهای قبلمو جرات نمیکنن زندگی تو خراب کنن بگو غریب گیرم اوردین وغریب کش می کنید واگذارتون کردم ب حضرت زهرا بخاطراینکه مظلوم کش کردین منو اونم تو شهر غریب.

اگر همه چی خوب پیش رفت به منم بگو انشالله دلت اروم بگیره