2777
2789
عنوان

فیلر زدم یماهو نیمه هنو ورم داره

190 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

میشه یکی ب داد من برسه لطططططفا نگید چرا رفتی زدی و اینا ،واااااقعا رو مخم بود و چهرمو زشت کرده بود پف و گودی زیر چشمم 

یماه و نیم پیش فیلر زدم هنو زیر چشام یکم ورم داره و خیلی رو اعصابمه و جای سوزن ک رفته داخب هنو یکم کبوده 

به دکترم گفتم میگه طبیعیه و یکی دوماه دیگه رفع میشه 

کسی تجربه داره کمکم کنه 🥺🥺🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

عزیزم منم زدم پف چشمم تایکماه ونیم بود همش فکرمیکردم ژل جابجاشده الان پفش خوابیده جاافتاده نگران نباش عزیزم خوب میشه

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم زدم پف چشمم تایکماه ونیم بود همش فکرمیکردم ژل جابجاشده الان پفش خوابیده جاافتاده نگران نبا ...

بخدا اننننقدر غصه میخورم داغون شدم همش میگم نکنه زیادی تزریق کرده کبودیشم جاش میره؟؟

بخدا اننننقدر غصه میخورم داغون شدم همش میگم نکنه زیادی تزریق کرده کبودیشم جاش میره؟؟

منم خیلی نگران شدم اولین بار بود چشام پف بود ولی الان خوب شده

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
منم خیلی نگران شدم اولین بار بود چشام پف بود ولی الان خوب شده

خدا رو شکر که خوب شده ،خدا کنه مال منم خوب بشه 😔

عزیزم ان شاالله که زود خوب بشی ولی حتما یه دکتر خوب برو واسه فیلرزیر چشم

من یکی از آشناهامون زیر چشمش زد البته آرایشگر بود کسی که براش زد تا یکسال زیر چشمش سیاه بود ولی گونه و خط خنده اش دوهفته ای کبودیش رفت

به هیچ عنوان دست کاریش نکن و تو فکرش نرو

ببین من فقط از خواب بیدار میشدم ورم میکرد وگرنه ورم و اینا نداشتم  همونم بعد از بک هفته اینا ر ...

مال من استخون زیر چشمم طرف تیغه بینی ورم داره هنوز ب دکترمم چندین بار گفتم ،گفت ورمش میخوابه نگران نباش اما من نگرانم خب

عزیزم ان شاالله که زود خوب بشی ولی حتما یه دکتر خوب برو واسه فیلرزیر چشم من یکی از آشناهامون زیر چش ...

من اصن اهل اینکارا نبودم لامصب انقد که گودی و پفش رو مخم بود رفتم فیلر زدم 

صدتا دکتر هم بری زیرآب هم نمیزنن رفتی بگو آرایشگر برام زده تا بهت جواب قطعی بده اگه خدایی نکرده رگ زیرپوستی ترکیده باشه بهت میگه

صدتا دکتر هم بری زیرآب هم نمیزنن رفتی بگو آرایشگر برام زده تا بهت جواب قطعی بده اگه خدایی نکرده رگ ز ...

وای من 😭😭

من اصن اهل اینکارا نبودم لامصب انقد که گودی و پفش رو مخم بود رفتم فیلر زدم 

چه اشکالی داره گلم خدا درد میده درمون هم میدم واقعا کارهای زیبایی واسه بعضیا جنبه درمانی داره

خوب کردی همین که باعث اعتماد به نفست شده دنیا ارزش داره