2777
2789
عنوان

برنامه سه دقیقه درقیامت

123 بازدید | 15 پست

سلام دوستای خوبم من دیروزتوتاپیک یکی ازکاربرابودم که درباره زندگی پس اززندگی بودرفتم ازبازاردانلودکنم که برنامه سه دقیقه درقیامت رواتفاقی دیدم ونصب کردم فوق العادس برای کسایی که مثل من حجم بسته اینترنتشون کمه و زودتموم میشه ونمیتونن فیلمای تجربه گرهای برنامه زندگی پس اززندگی روببینن خیلی خوبه،حتمانصب کنیدتوبازارهست ،این آقاخیلی دقیق درموردتجربه شون درمورددنیای بعدازمرگ توصیف کردن،عالی بود

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

مستند صوتی شنود روحتماحتماگوش کن عاااالیییی 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبازارهست عزیزجان؟

من توگوگل دانلودکردم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
دقیقا،کاش همه میتونستن بخونن

بعضیا لیاقت خوندنشو ندارن...چون احتمالا اخرش میخوان بگن کار خودشون بوده😂

برای ظهور امام زمانمون (عج) صلوات بفرستید.💜                             کاربر قدیمی☹️🥲
مبحث آن سوی مرگ همین آقای امینی خواه هم خیلی خوبه. کانال اینا امینی خواه هم خیلی خوبه 

کآش بیشترتاپیکاروحول محوراین موضوعات قراردهیم تاههروزبهمون یادآوری بشه که بعدازمرگ حساب وکتابی هست

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

مستند صوتی شنود - پایگاه اطلاع رسانی حجه الاسلام امینی خواه | پایگاه اطلاع رسانی حجة الاسلام امینی خواه

https://aminikhaah.ir/مستند-صوتی-شنود/

بعضیا لیاقت خوندنشو ندارن...چون احتمالا اخرش میخوان بگن کار خودشون بوده😂

ان شاالله خدای بزرگ اول پاکمون کنه بعدخاکمون کنه،چه گناههایی که نکردیم وخبرنداریم

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰