2777
2789
یا خدا باردار ک میشم.ولی سقط میشه.خدا کنم سالم باردار بشم و دنیا بیاد سالمم باشه

ان شاالله بهترین ها در انتظارته

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون بابت تبریک هاتون  یه پسر دارم دوسالشه دارم برای کنکور میخونم دوباره هم که باردارم🙄 ...

چقدم عاااالیییی...بگو الهی شکررررررر..واقعا تو این زمونه ک اکثرا ه برا باردار شدن کلی دوا درمون میکنن واقعا خیلی هم خوبه.دعاکن این روزا قسمت من بشه ☺️☺️همین ماه... و تست مثبت فوری ببینم و یمونه برام..مبارکت باشه..عکس تست رو هم میذاری ببینیم!؟واقعا تست مثبت لذتبخشه☺️☺️

تو اقدام نبودم دارم برای کنکور میخونم یه پسر دوساله دارم اصلا ب بارداری فکر نکردم و ناخواسته شد

بگو خدا خواسته نگو‌ناخواسته لططططططفاااااااااااا..این اسم اشتباه رو از زبونت ینداز🥺🥺 تا خدا نخواد برگی از شاخه جدا نمیشه حتی ..پس بدون این محبت خداست .حتمالایقش بودی

ای خداااااااااااااااااااااا از اینا قسمت من بکنننن..قسمت همه منتظراااااااا... لططططططفاااااااااااا برامن دعاکن من اینجور رنگ تست رو خریدارم☺️☺️🥺🥺🥺خدایا برا منو بقیه منتظرای دنیا لططططططفاااااااااااا 

ای خداااااااااااااااااااااا از اینا قسمت من بکنننن..قسمت همه منتظراااااااا... لططططططفاااااااااااا ب ...

انشاالله عزیزم♥️♥️♥️♥️♥️♥️خدا به بچه صحیح و سالم عاقبت بخیر قسمتت کنه

بگو خدا خواسته نگو‌ناخواسته لططططططفاااااااااااا..این اسم اشتباه رو از زبونت ینداز🥺🥺 تا خدا نخواد ...

آره واقعا خدا منو ببخشه💔منظورم این بود تو اقدام نبودم خدارو هزار مرتبه شکر🥰

چقدم عاااالیییی...بگو الهی شکررررررر..واقعا تو این زمونه ک اکثرا ه برا باردار شدن کلی دوا درمون میکن ...

گلم گذاشتم به نیتتم یه آیت الکرسی خوندم انشاالله زودتر بیای تاپیک بزنی ک مامان شدی😍

پررنگه واسه اینکه سن حاملگیت زیاده دیرتر فهمیدی مبارکه اولیت پسره انشاالله این یکی دختر باشه دوتاشو ...

انشاالله تنشون سالم باشه وعاقبتشون بخیر بله دختر یه چیز دیگست

من واسه پسرم پررنگ بود  این نظریه رد شد  باتشکر

منم واسه پسرم دو تا خط پررنگ بود واسه دخترم یه کمرنگ یه پررنگ این همه حرف چرت و بی اساس و نمیدونم از کجا میارن

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
😂اره بعد دوثانیه نشون داد انقدرم پررنگ ببینم چی میخاد بشه این بچه😂

پررنگیش بخاطر اینه که هفته ات زیاده هرچی دیرتر بزنی پررنگ تره هر چی زودتر کمرنگتر من واسه پسرم و دخترم دوتاش پررنگ بود چون دیر زدم 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی