اخه این حجم از خشم وسردی مصرفش بیشتره براساس حرفهات
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
مشاور خانواده👨👩👦👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام: moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨👩👦👦: ۱۹۷تومن حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨👩👦👦۱۷۹تومن حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰ تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee