2777
2789
عنوان

خســــــــــتم از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 43 پست
منم خیلی وقته زدم و سرد شدم ولی ول نمیکنه که همش  رو اعصاب میره یه روزایی منم کم میارم و جوابشو ...

برا من خیلی عصبیه و من به خاطر بچه هام طلاق رو انتخاب کردم ، اینجوری بچه هام آرامششون بیشتره

مشکلتون چیه اخه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه عزیزم  چطورآدمیه شوهرت چندسال اول زندگی چطور بود

کِی دیگه؟من عمرو جوونیم و همه چیمو از دست دادم.حتی حوصله خودمم ندارم.یک ماهه پامو از در نزاشتم بیرون.ازاول همین طور بود.فقط اوایل دست بزن داشت الان نداره 

مشکل من اینه که بخاطر نداشتن خانواده درست تن به ازدواجی دادم که واقعا واقعا یه روز خوش نداشتم و ندار ...

شوهرت مواد استفاده میکنه! یا عصبی ودست بزن داره؟ 

یا سرد مزاجه! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اره متادون مصرف میکنه.عصبیه.سردمزاجیش الان بخاطر متادونه کع البته اصلا و اصلا برا من مهم نیست.بهتره ...

مگ روزی چقدر مصرف داره؟ 

توترکشم دیدم.چندباری ترک کرده ولی باز تکرار. انقدر که اذیتم کرده واقعا دیگه هیچیش بدام مهم نیس

خب عزیزم آدم معتاد همینه

وقتی نعشه هم هس بداخلاقه؟ آخه آدم نعشه ک اخلاقش خوب میشه