2777
2789
عنوان

تاحالادزدازنزدیک دیدیددزدتوشب توتاریکی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 64 پست
یه نفر با من توی باشگاه دوست شد چند باری اومد خونه مون  هفته بعدش خبرش پیچید گرفتنشون با برادر ...

چقد خدا بهت رحم کرده

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
اسی الانم همون خونه اید؟وضعیت محلتون بهتر نشده؟

نه مامانم که تنهاشدفروختیم رفت اپارتمانی البته اینادشمنای بابام بودن میخاستن بیان داخل بلابی سرمون بیارن واسه پول اینانبود

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مامانم که تنهاشدفروختیم رفت اپارتمانی البته اینادشمنای بابام بودن میخاستن بیان داخل بلابی سرمون ب ...

اهان خب خداروشکر

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

چقد خدا بهت رحم کرده

شوهرم همیشه میگفت طلاهاتو ننداز میری باشگاه یه وقت کسی آمارتو میده و اکثر دزدی ها اینطوری شروع میشه من همش مسخره ش میکردم میگفتم جناییش میکنی

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

دقیقا کار خدا بود هروقت میومد شوهرم خونه بود 

عزیزم هرکسی که آدم به خونش راه نمیده اینقدرگزینه دیدم دوستایی که یاطلادزدیدن یاشوهرشون رودزدیدن

شوهرم همیشه میگفت طلاهاتو ننداز میری باشگاه یه وقت کسی آمارتو میده و اکثر دزدی ها اینطوری شروع میشه ...

اصلن ب هیچ وجه غریبه اینا نیار خونتون  

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
عزیزم هرکسی که آدم به خونش راه نمیده اینقدرگزینه دیدم دوستایی که یاطلادزدیدن یاشوهرشون رودزدیدن

خیلی بده الهی سر هیچکس نیاد 

واقعا درست میگی نباید اعتماد کرد

شوهرم همیشه میگفت طلاهاتو ننداز میری باشگاه یه وقت کسی آمارتو میده و اکثر دزدی ها اینطوری شروع میشه ...

حالامن ازسایه خودم میترسم ازبس هم جنایی میخونم تولچگی هم خاطرات بد

عزیزم   چرامزاحمش شدی پس

نمیتونست از در بیاد بالا خیلی سروصدا کرد متوجه شدم 

ناشی بود 😏

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
حالامن ازسایه خودم میترسم ازبس هم جنایی میخونم تولچگی هم خاطرات بد

شوهر منم همینطوریه حتی جواب دایرکت اینستا غریبه رو نمیده

یه بار یه زن واسش عکس لخت فرستاده بود گفت معلوم نیست چه نقشه ای داره میخواد کجا گیرم بندازه یا آبرومو ببره سریع بلاکش کرد 😂 خیلی جنایی فکر می‌کنه از بس میخونه این چیزا رو 

خوبه فرارکردن شایدم چون مردبودتوخونه،دزدای خونه ماهدچقدرجیغ کشیدیم بیشترسعی کردن داخل بشن اون شب مار ...

واقعا چطوری اون موقع نجات پیدا کردید!خیلی سخته

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم