2777
2789
عنوان

تاحالادزدازنزدیک دیدیددزدتوشب توتاریکی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نفر با من توی باشگاه دوست شد چند باری اومد خونه مون 

هفته بعدش خبرش پیچید گرفتنشون با برادرش دزدی میکردن جفتشون هم متاهل بودن

خدارو شکر هروقت میومد شوهر من خونه بود ولی ۶۰۰ تومن ازم قرض گرفت نداد که دیگه سراغشو نگرفتم

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

دزدتخم مرغ ااخی گرسنش بود

😅یه دزد دیگ دیدم ولی تو روز بود خطرناک هم نبود 

گردبند صاحب خونه رو گذاشته بود  شرتش🙄بعد یروز دعوا و کشمکش از اونجاش در آوردن 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
یه نفر با من توی باشگاه دوست شد چند باری اومد خونه مون  هفته بعدش خبرش پیچید گرفتنشون با برادر ...

ای باباچطوربه غریبه هااعتمادمبکنیدبیشترمواظب باش عزبرم

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

جمع نکرده ریخته بود همه چی رو تو راپله پشت‌بوم  داشت می گشت من دیدم صدا میاد رفتم ببینم چیه دیدم عه چرا درکمد لباس ها باز همه چی هم وسط بالا رو که نگاه کردم دیدم یکی وایساده جیغ زدم اومدم پایین با خواهرم اینا رفتیم دیدم فرار کرد

ای باباچطوربه غریبه هااعتمادمبکنیدبیشترمواظب باش عزبرم

والا دیگه هیچوقت حتی به همسایه م اعتماد نمیکنم 

کلی طلا دارم خدا بهم رحم کرده واقعا 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

از پشت آیفون دیدم داشت سعی می‌کرد از بالای در بیاد تو 

پشت آیفون بهش گفتم دزد و خجالت نمیکشی 

یه نگاه کرد و ریلکس رفت به همین راحتی اصلا نترسید

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
جمع نکرده ریخته بود همه چی رو تو راپله پشت‌بوم  داشت می گشت من دیدم صدا میاد رفتم ببینم چیه دید ...

خوبه فرارکردن شایدم چون مردبودتوخونه،دزدای خونه ماهدچقدرجیغ کشیدیم بیشترسعی کردن داخل بشن اون شب مارویه نیرویی بیدارکردکه چندنفرنون تواتاق دیده بودیم حالابگیم جن بده هیچکس ترسناک ترازانسانهانیستن

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود