2777
2789
عنوان

کی قوز کمر داره؟

138 بازدید | 19 پست

تاحالا به این قضیه توجه نکرده بودم

ولی دکتر رژیم که رفتم گفت یجورایی

مامانمم گفت

اره همش خم میشینم و سرم تو گوشیه و وقتی که میخوام صاف بشینم احساس میکنم نفسم میگیره

کسی اینجوری هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سریعا عمل کنید بهش میگن اسکلیوز ممکنه خدایی نکرده در آینده نخاعتون آسیب ببینه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

چیک عمل کنم؟🥺شما تجربشو دارین؟

من نه ولی یکی از اطرافیان

یه قسمت از کارتون بالا تر از یه قسمت دیگه نیست؟

و احساس کمر درد ندارید؟

قسم ستون فقرات رو عمل میکنن که بیشتر از این غوز نشید چون نخاع آسیب میبینه باید برید پیش یه متخصص فقرات

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

نفس تنگی هم میگیری؟

اگه شما هم نفس تنگی میگیری بخاطر اسکلیوزه

انحراف ستون مهره هم میگن بهش

غوزی ستون مهره باعث میشه به شش ها فشار وارد شه 

مثلا یه ذره بدوید شروع میکنید به سرفه کردن نه؟

نه اینجوری نیست

حآلا پیش یه متخصص برید عیب نمیکنه که