بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من دارم یه حلقه واقعا مزخرف بود مث مس میشه یه لایه سیاهی روش میشینه و اینکه خود دست رو سبز میکنه&nbs ...
شاید اون مسه واقعا
چون اینا ویژگیای انگشتر مسی منه
من طلاروس دارم فوق العاده هم خوشگله هم رنگش ثابته هم شبیه طلاس هم ارزونه هم نمیخارونه😀
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
الان نوشو ندارم بزارم کنار هم ببینم تغییر کرده یا نه اما اگرم تغییر کرده باشه من نفهمیدم ینی انقد ناچیزه
والا من که تو دوران کرونا هم دستم میکردم الکل و اینا بهش خورده
مایع ظرفشویی و دستشویی ام تا دلت بخواد اما رنگش ثابته