2777
2789

من موقعی که زانوم خم میشه صدای خیلی بدی میده دوتا زانومم  قشنگ صدای واضحی میده کافیه بخوام پله بالا برم یا بخوام بشینم انگار استخونام می‌شکنه که اینقدر صدا میدن 

زانوهام اصلا دردی ندارن سنمم کمه نگین حتما پیر شدی طبیعیه😐

واسه این لازمه برم دکتر یا نه یه چیز طبیعیه؟شماهم اینطورین؟؟خودم میتونم حلش کنم؟

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

من این جور شدم بخاطر ورزش بد .غروب رفتم برام عکس نوشته فردا جوابشو ببرم ببینم چی میگه ولی گفت نگران نباش صدا چیزی نیست خوب میشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیالت راحت طبیعی هسش مشکلی ندارع منم مث شمام رفتم دکتر گفت اصلا نگرانی ندارع 

خودم یادمم نمیوفتاد یه چنباری بقیه گفتن

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

ولی بنظرم برو دکتر بهت غضرف ساز و اینا بده دیگ صدا نخوره تو پیری گرفتارنشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

سلام 

من مشکلم این بود وهست رفتم دکتر آمپول تقویتی و ویتامین D

وقرص کلسیم داد

فک کنم استخوان بافتش ضعیف میشه اینجوری میشه 

واینکه کمبودوکلسیم داری

برای من که فقط کمی بهتر شده

ولی بازم گه گاهی صدا میده

چندکیلویی قد و وزنت

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ولی بنظرم برو دکتر بهت غضرف ساز و اینا بده دیگ صدا نخوره تو پیری گرفتارنشی 

اره حتما میرم فک کنم زانوهام بهم سابیده میشن که این صدارو میده 

فوق تخصص رفتم.علتش وزن بالاست

واینک کشکک زانوت سابیده شده

واحتمالا مینیسکت پاره شده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

اره حتما میرم فک کنم زانوهام بهم سابیده میشن که این صدارو میده 

شاید بخاطر کمبود کلسیم یا ویتامین دی باشه یا شکل غضرف عوض شده .بلاخره بری بهتره دیگ .بدونی از چیه همین الان جلوشو بگیری 

فوق تخصص رفتم.علتش وزن بالاست واینک کشکک زانوت سابیده شده واحتمالا مینیسکت پاره شده

اره وزنم بالاس دارم کم میکنم

وی اینا چین دیگه😅 یکم واضحتر بگو

فوق تخصص رفتم.علتش وزن بالاست واینک کشکک زانوت سابیده شده واحتمالا مینیسکت پاره شده

وا نه 😐مینیکس پاره بشه درد داره .غروب دکتر رفتم گفت چیز خاصی نیست وقتی درد نباشه 

شاید بخاطر کمبود کلسیم یا ویتامین دی باشه یا شکل غضرف عوض شده .بلاخره بری بهتره دیگ .بدونی از چیه هم ...

من وزنمم بالاس شاید علتش اینم باشه شما اضافه وزنم دارین که این مشکلم دارید؟