2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم طلاخریده😭😭😭اعصابم خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 90 پست
به نظرم شوهرت باید جلوی مادرش وایسه! اصلا چرا خبردار میشه! بهش نگین ، بعدا که بفمه ۴ روز حرص میخوره ...

شوهرم اب میخوره بخداروزانه اماربایدبهش بده هرروززنگ میزنه چیکارکردی اینقدپیله میشه که همه رومیگه وای گیرادم خونه خراب کن نیفتادیدازبس شوهرموحرص داده همه موهاش سفید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خودت دنبال اینی سر از زندگیت در بیارن و حسودی کنن 

همه فکرت شده مادرشوهرت رو اتیش بزنی با چشم و هم چشمی 

بهت میگم حرف زندگیت رو نگو میگی انقدر کولیه میفهمه 

من موندم کدوم حرفت رو باور کنم 

دختر خوب بچسب به زندگیت 

شوهرم اب میخوره بخداروزانه اماربایدبهش بده هرروززنگ میزنه چیکارکردی اینقدپیله میشه که همه رومیگه وای ...

شوهرت خودش باید به این نتیجه برسه که دخالت های مادرش به ضرر خودش و زندگیشه، خود شوهرت باید کم کم خبردادن به مادرش رو محدود کنه، حتی اگه خیلی پیله میشه شوهرت باید بگه مادرجان فعلا کار دارم بعد خودم زنگ میزنم، یا یه چیزایی رو جلوی خودش رو بگیره و نگه در کل خدا بهت صبر بده، خیلی سخته

اسی خودت دنبال اینی سر از زندگیت در بیارن و حسودی کنن  همه فکرت شده مادرشوهرت رو اتیش بزنی با ...

نه بخداخریدم ولی نشون ندادم یه شب دخترم باشوهرم تنهایی رفته بودن لوداده بوددخترم که مامانم طلاخریده بچه اس هرچی هم بگی فایده نداره خواستم بابت فتنه ای که به پاکرد بسوزونمش ولی بازپشیمون شدم ولی خبردارشده بود

اسی خودت دنبال اینی سر از زندگیت در بیارن و حسودی کنن  همه فکرت شده مادرشوهرت رو اتیش بزنی با ...

چشم وهم چشمی؟؟؟تواصلاجریان طلاخریدنموخوندی؟به چه علت خواستم بخرم من وضع مالی شوهرم خوب ازهمشونم خیلی خیلی بالاترم باکی چشم وهم چشمی کنم؟یه دعوای بدی مادرشوهرفتنه گرم راه انداخت بروکامل بخون فقط دنبال زیربغل مارین سریع عنوان روکپی کنیدحداقل علتشوگفتم که

شوهرت خودش باید به این نتیجه برسه که دخالت های مادرش به ضرر خودش و زندگیشه، خود شوهرت باید کم کم خبر ...

فک میکنی نمدونه اینقدترس ازمادرش داره که نگوهیچکی اندازه شوهرمن حساب نمیبره ازمادرش یه قوم ازش حساب میبرن مثل فیلم پدرسالار تمام اسنادومدارک خواهروبرادراش روبه زورگرفته بودنمیدادبع زورودعواازش گرفتن باکل فامیل قطع رابطه اس باهمه جنگ وفتنه راه میندازه

نه بخداخریدم ولی نشون ندادم یه شب دخترم باشوهرم تنهایی رفته بودن لوداده بوددخترم که مامانم طلاخریده ...

شما نگو 

بزار انقدر فزولی کنه دق کنه 

بیخیال باش خرفشونم نزن بزار شوهرت و بچتم یاد بگیرن ازت

شما نگو  بزار انقدر فزولی کنه دق کنه  بیخیال باش خرفشونم نزن بزار شوهرت و بچتم یاد بگیرن ...

من نگم ازمنبع اصلی میپرسه اب بخورع شوهرم بایدبگه ببین اختیاری نیستنازوری والاجنگ ودعواراه میندازه من مادرتم یه عمرباسختی بزرگت کردم وای اینقدمیگه میگه که شوهرموروانیش میکنه نمیشناسیدچه ادم کثیفی

فک میکنی نمدونه اینقدترس ازمادرش داره که نگوهیچکی اندازه شوهرمن حساب نمیبره ازمادرش یه قوم ازش حساب ...

عجب مادرشوهری داره .عین پدر سالاره پس....

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

بخداناراحت طلاخریدنش نیستم ولی مگه منم ادم نیستم چه فرقی بادخترخودش دارم چراتوهمه چی من دخالت میکنه ...

چرا خودت یواشکی به مامانش اعتراض نمیکنی با نیش و کنایه مثلا بگی هر چی برای دختر خوبه برای عروس اَخه

فک میکنی نمدونه اینقدترس ازمادرش داره که نگوهیچکی اندازه شوهرمن حساب نمیبره ازمادرش یه قوم ازش حساب ...

شوهرتم حساب نمیبره. خودشوزده اون راه که تو نتونی چیزی بگی. رابطه ات با شوهرتو یه چند روز سرد کن. بگو برو با هممون ننت زندگی کن و پاشویی کن براش که یه وقت عاق نشی. ببین بهتر میشه