2777
2789
عنوان

دفاع از خود

611 بازدید | 31 پست

من از اینترنت کلی حرکات دفاع شخصی یاد گرفتم

ولی من ضعیفم نمی تونم کسی رو بزنم

باز رفتم تحقیق کردم مثلا میتونم به نقاط حساس ضربه بزنم و یا از سلاح استفاده کنم

ولی اول اینکه شاید برای دفاع اعتماد به نفس نداشته باشم یا اینکه اگه تونستم از خودم دفاع کنم و حریف رو بزنم بعد یه چیزیش بشه مجرم بشم🙄😥

چیکار کنم

مهم نیست خوب باشی یا بد. مردم همیشه قضاوت می‌کنند.🎭

وقتی برای دفاع از خود باشه که مجرم حساب نمیشی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکن ،لانچیکو دربیاری بخوای طرف رو بزنی یه هو میخوره به سر خودت😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پیشنهادت فوق العادس بعد باید کلی جریمه و دیه بده که چرا بدون مجوز اسپری استفاده کرده

عزیز دلم اسپری فلفل و...نگفتم که اسپری معمولی بدن وعطر .بعدشم به مجازات ودیه باشه کتک و...هم دیه داره

کاربری دست دونفر
آره قانونه اردزدبیاد دزدی حق نداری بکشی یابزنیش محاکمه میشی. یامثل اون پلیسه که کشتنش حق نداشت شلیک ...

پس چیکار کنم

مهم نیست خوب باشی یا بد. مردم همیشه قضاوت می‌کنند.🎭