2777
2789
عنوان

سردرد مداوم هر روزه

3010 بازدید | 69 پست

خانوما کسی بین شما با اطرافیانتون بوده که سردرد یکطرفه طولانی مدت داشته باشه؟! البته یه سردردی‌ که کوبنده نیست و بیشتر حالت تیر کشیدن داره.

بعد روزی چند بار اینجوری میشه مثلا یه بار صبا میشه یه بار ظهرا یه بار شبا

خیلی نگرانم واقعا میترسم برم دکتر🥲

تجربه داره کسی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا دو هفته اینجوری بودم،تیر کشیدنش خیلی بدههه،بعد فهمیدم به‌خاطر دندون عقلمه. البته اینقدر عذابم داد بازم کامل در نیومد

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

ما یه فامیل هامون سردرد های شدید میکرد که رفت دکتر بهش گفت دور سرت آب آورده و بیماری نادری هست و خطرناک از این چیزا 

بستری شد یه مدت و برا عمل کردنش هم چون خطرناک بود نمیکردن ولی خداروشکر با دارو درمانش کردن 

فکر نمیکنم از آب باشه تمام تلاشمو میکنم آب بخورم تند تند کم آب نباشم تا جای ممکن

اره من خودم همین طوری هستم سمت چپ پیشونی گونه و آبروم تیر می‌کشه سردرد میشم حساسیت به سرما و سینوزیت دارم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
 من تقریبا دو هفته اینجوری بودم،تیر کشیدنش خیلی بدههه،بعد فهمیدم به‌خاطر دندون عقلمه. البته این ...

من کشیدم دندونمو

حالا عفونت یا التهاب  داره به نظرم

منتظرم خوب بشه برم عقل پایینیشم بکشم ببینم خوب میشه یا نه

چون خودمم حدسم عقله

ینی یکی از حدسام

کاش همین باشه🥲