2777
2789
عنوان

سردرد مداوم هر روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3011 بازدید | 69 پست
ما یه فامیل هامون سردرد های شدید میکرد که رفت دکتر بهش گفت دور سرت آب آورده و بیماری نادری هست و خطر ...

خدا دور‌کنه

منم از این چیزای خطرناک میترسم خدا مراقب هممون باشه🥲🤲🏻

طرف شقیقه هست؟اگر اون قسمت هست میگرن هست.من شقیقه م درد میگیره 

والا جاهای مختلف سمت راست سرمه

یه وقتی شقیقه یه وقتی یک چشمم

گاهی پشت سرم گاهی بالاش

نمیدونم دقیق☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم همین طوری هستم سمت چپ پیشونی گونه و آبروم تیر می‌کشه سردرد میشم حساسیت به سرما و سینوزیت ...

باید مراقب باشی به سرما ندی سرتو

منم همینم تا حدودی سرم و بدنم کلا حساسه

باید مراقب باشی به سرما ندی سرتو منم همینم تا حدودی سرم و بدنم کلا حساسه

خیلی سخته همش باید مراقبت کنی واقعن خسته شدم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

من اینجوری بود شدید نبود ولی ازارم میداد داعم بود مال من هورمونیه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من کشیدم دندونمو حالا عفونت یا التهاب  داره به نظرم منتظرم خوب بشه برم عقل پایینیشم بکشم ...

همینه، چند نفر دیگه هم من دیدم که به‌خاطر دندون این حالو داشتن

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

مشکلات هورمونی دارم میگرن هم دارم اگه میگرن داری خیلی باید حواست باشه بوی تند بهت نخوره گرسنه و تشنه و بی خواب نمونی آفتاب و نورشدید یا سرما بهت سرت نخوره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️