2777
2789

من حدود یه ماه پیش آزمایش دادم بالا بود که به اصطلاح میگن هورمون مردونه

علائمشم جوش صورت بود ... رفتم دکتر قرص داد بهم برای کنترل هورمون خداروشکر بهترم... پریودیمم نامنظم بود مثلا هر ۳۵ تا ۴۰ روز میشدم.. الان بین ۲۳ تا ۲۷ میشم

هر چند کل ماهو لک بینی داشتم دکتر گفت طبیعیه 

من حدود یه ماه پیش آزمایش دادم بالا بود که به اصطلاح میگن هورمون مردونه علائمشم جوش صورت بود ... رف ...

عزیزم قرص رو برای چه مدت بهت داد؟

قرص اسپیرونولاکتونه؟دوز چنده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفت تا ۶ ماه قرص جلوگیری سیپروترون کامپاد و هر روز تا ۶ ماه نصف قرص اسپیداکتون داد بهم

عزیزم راجب بیماریcah یا هایپرپلازی چیزی نگفت؟

همین یه هورمونت بالا بود؟

من این۱۷  هیدروکسی پروژسترونم با هورمون آندرستندیونم بالا بود دکتر بهم گفتcah،۲ ساله قرص میخورم ولی یه ۱۰ روز قطع کردم جوش زدم دوباره

میشه بعد از ۶ ماه ک قطع کردی توی خصوصی بیای بخم بگی جوشت کنترل شده یا نه

عزیزم راجب بیماریcah یا هایپرپلازی چیزی نگفت؟ همین یه هورمونت بالا بود؟ من این۱۷  هیدروکسی پر ...

نه بهم گفت جز مشکل هورمونی که بالاست چیزی نیست دیگه... تازه ۱ ماه مصرف کردم ان شاءالله ۵ ماه دیگه بهت خبر میدم تو خرداد میشه

بعد به من گفت بیشترش به خاطر سن هم هست من ۱۷ سالمه شما چطور؟ 

من ۲۷ سالمه عزیزم .من تا وقتی این اسپیرونولاکتنرو میخورم عالیم اصلن جوش نمیزنم ولی وقتی قطع میکنم جوشای افتضاحی میزنم ک جاهاش با بدبختی میره .بمن گفتcah یا همون هایپرپلازی مادرزادی آدرنال دارم

من ۲۷ سالمه عزیزم .من تا وقتی این اسپیرونولاکتنرو میخورم عالیم اصلن جوش نمیزنم ولی وقتی قطع میکنم جو ...

منم جوشا رفتن الان جاهاشون لک مونده اعصابم خورده 

دیگه جوش در حد ۳ ، ۴ تا مونده

من حدود یه ماه پیش آزمایش دادم بالا بود که به اصطلاح میگن هورمون مردونه علائمشم جوش صورت بود ... رف ...

قبل اینکه قرصارو بخوری لک بینی داشتی یا بعد شروع قرصا؟

لک بینی باید حتما خون قرمز بیاد؟یا قهوه ایم میشه؟منم بعد پریودام بازم نوار میزارم یچیزای زرد روسن میریزه رو نوار ینی اینا لکه بینی حساب میشه؟

منم جوشا رفتن الان جاهاشون لک مونده اعصابم خورده 

من اون ۱۰ روز ک قطع کردم ۷ ۸ تا جوش زدم ۲ تاش افتضاح بود ضد لک اکسیس وای گرفتم رو یکیش زدم کمرنگ ترش کرد .

اون یکیم فعلن زخمه منتظرم خشک بشه روش بزنم .یه لایه بردارم گرفتم ولی هنوز نزدم 

تا جاشون تازس اگر قرمزه ترمیم کننده سیکالیفت اون ام خوبه 

منم جوشا رفتن الان جاهاشون لک مونده اعصابم خورده  دیگه جوش در حد ۳ ، ۴ تا مونده

تو ام جوشایی ک میزنی التهابی بدون چرکه؟

برا من ازین التهابیای قرمزه ک توشم هیچ چرکی نی😭

من اون ۱۰ روز ک قطع کردم ۷ ۸ تا جوش زدم ۲ تاش افتضاح بود ضد لک اکسیس وای گرفتم رو یکیش زدم کمرنگ ترش ...

نه تازه نیستن

من لایه بردار آکنالن قبل اینکه آزمایش بدم دکتر پوست رفتم بهم داد خیلیییی افتضاح ریخت بیرون الان که یادم میاد حالم بد میشه قشنگ صورتم تاول زده بود دهنمو نمیتونستم باز کنم همه جا صورتم پر شد

نه تازه نیستن من لایه بردار آکنالن قبل اینکه آزمایش بدم دکتر پوست رفتم بهم داد خیلیییی افتضاح ریخت ...

لایه بردار باید شب زده بشه نور نخوره از دوبار در هفته شروع بشه ضد افتاب و مرطوب کننده حتما باید همراهش زده بشه

اها اگر تازه نیستن پس اون ضد لکه ک گفتم بکارت نمیاد چون اون برا لکای تازس