2777
2789

من پشت کنکوری هستم ومی خوام برا فرهنگیان بخونم از زمانی که مدرسه بودم تو کارای فرهنگی شرکت میکردم چادریم ودر مناسبت ها وکارای فرهنگی وپرورشی مدرسه همه کاره بودم خانوادمم مذهبی هستن حفظ کردنم خوبه ودرامور ریاضی وهندسه ضعیفم رشتمم انسانیه فن باینم خوبه یعنی میتونم دیگران رو خوب متقاعد کنم اما اعتماد بنفسم تو حرف زدن کمی پایینه تو کارای کامپیوتری هم خوبم حتی ساخت کلیپ های فرهنگی مذهبی تو فضای مجازی البته اینم بگم ارادم ضعیفه وتنبل هم هستم

تو همه چیز بعد یه مدتی ولش میکنم مشاورمم خوبه شنونده خوبیم ومیتونم راحت دیگران رو بشناسم وراهنمایی کنم

از کاری که به طور مداوم یعنی یه جورایی ثابت وبدون هیچ اتفاقی  انجام بشه مثلا مغازه داری خیاطی وحسابداری بانکداری واین امور چون کسل کننده برام هستن بدم میاد همش دوست دارم برام تازه باشه طبق مشورت هایی که با مادرم وخانواده  کردم بهم از همون ۴سال میش که گفتن برا فرهنگیان بخون گوش کردم الان ۳ساله پشت کنکورم برای قبولی فرهنگیان

اون عشقی که دیگران برای قبولی تو رشته مدنظرشون دارن رو من ندارم مثلاعشقی که دختر عموم برا قبولی پزشکی داشت وطی ۲سال از خواب خودش میزد ودرنهایت قبول شد رو من ندارم نمیدونم لطفا راهنماییم کنید با توجه به شخصیتم واستعدادم به نظرتون ایا به فرهنگیان علاقه ندارم ؟یا ارادم ضعیفه؟که ۳ساله پشت کنکوریم

لطفا بگید به درد معلمی میخورم یانه

خب میخوندی یا نه ؟ سه سال تو انسانی خیلیه که درستی انسانی چون حفظین تو همون سه ماه اخرم تو ذهن میمون ...

نه درست نمیخوندم یعنی همش تنبلی میکردم می خوام بدونم ایا علاقه ندارم یا مشکل از بی اراده بودنمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بخون برای مشاوره یا امور تربیتی فرهنگیان میتونی توی کارهای فرهنگی خیلی مفید باشی

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن