2777
2789
عنوان

تجربه دندانپزشکی با سدیشن

2098 بازدید | 23 پست

بچه هایی که فوبیای دندانپزشکی دارید (منظورم بزرگسالان هست)خواستم تجربه خودم رو بهتون بگم 

من جراحی دندون عقل نیمه نهفته که ریشه ش با عصب صورت درگیر بود داشتم و حتما باید پیش جراح فک این کار رو انجام می دادم چون جراحی نسبتا سختیه و اگه به درستی انجام نشه ممکنه عصب صورت آسیب ببینه و به صورت دائم بی حس بشه (دندانپزشک های عمومی معمولا قبول نمی کنن جراحیش کنن)

خلاصه و از اونجایی که فوبیای شدید داشتم و نمی تونستم ترسم رو کنترل کنم امروز رفتم با سدیشن(خواب عمیق)انجامش دادم ..تجربه ی فوق العاده ای بود هیچی متوجه نشدم و کلا از به خواب رفتن تا بیدار شدنم ۱۵ دقیقه طول کشید 

اینو هم بگم سدیشن بیهوشی نیست یک آرامبخش هست که به صورت تزریقی با آنژیوکت توی رگ دست می زنند و یه حس خواب عمیق و سرخوشی  به آدم دست میده  در عین حال خطرات و عوارض بیهوشی رو اصلا نداره و مثل بیهوشی نیاز به دستگاه تنفس و شرایط بیمارستانی نداره...بعد از بیدار شدن هم حال عمومی آدم کاملا خوبه فقط یه همراه لازمه تا اگه احیانا هنوز خواب آلود بودین تا خونه همراهیتون کنه

من توی مطب پزشک انجام دادم البته تکنسین بیهوشی توی مطب حضور داشتند و فشار خون و ضربان قلب و همه چیز رو کنترل می کردند

خلاصه که خدا خیرشون بده 

اگه مثل من فوبیا دارید(دقت کنید فوبیا ترس نیست)و با ترس عادی نباید اشتباه گرفته بشه 

و اگه بخاطر فوبیا دارید جراحی دندون ،ایمپلنت عصب کشی یا هر کاری که مربوط به سلامتتون هست رو به تعویق می‌ندازید بدانید و آگاه باشید که سدیشن برای بزرگسالان هست و واقعا تجربه ی آرام بخش و بی نظیریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرسی از تجربت همه دندون پزشکا میتونن سدیشن انجام بدن.؟ 

نه عزیزم من پیش دکتر آرش گلستانه اصفهان انجام دادم 

متخصص بیهوشی میاد مطبشون و سدیشن انجام می دن 

نه عزیزم من پیش دکتر آرش گلستانه اصفهان انجام دادم  متخصص بیهوشی میاد مطبشون و سدیشن انجام می ...

اها کارشون خوب بوده؟ راضی هستی؟ عزیز

من مث چی میترسم

💛^^ Car Lover✨ ... pars🇹🇭
اها کارشون خوب بوده؟ راضی هستی؟ عزیز من مث چی میترسم

من که راضی بودم عزیزم 

و ترسم هم در شدیدترین حالت ممکن بود فوبیا ی خیلی خیلی شدید داشتم 

و واقعا فکر نمی کردم اینقد راحت باشه …در واقع همه کسایی که سدیشن پیش ایشون انجام میدن فوبیا و ترس خیلی شدید دارن

همه دندون پزشکا بنظرت قبول میکنن سدیشن انجام بدن یا تعداد خاصیشون؟ 

نه عزیزم فقط جاهای خاص و تعداد کمی از پزشکا تو‌ی مطب تجهیزات و متخصص بیهوشی دارن و انجام میدن 

دانشکده دندانپزشکی هم انجام میده البته

من که راضی بودم عزیزم  و ترسم هم در شدیدترین حالت ممکن بود فوبیا ی خیلی خیلی شدید داشتم  ...

برا دندون پر کردن عصب کشی چیکار میکنی

کار این دکتر خوبه؟ 

برای همونم با سدیشن انجام می دن می تونی تو یه جلسه همه رو با هم انجام بدی من از کارشون راضی بودم&nb ...

کی بهت این دکترو معرفی کرد

ببخشیددددد تبلیغ که نیست؟؟؟ 

میگم ایمپلنت که کردی مثل دندون خود ادمه؟ یا بهتر

کی بهت این دکترو معرفی کرد ببخشیددددد تبلیغ که نیست؟؟؟  میگم ایمپلنت که کردی مثل دندون خود اد ...

من ایمپلنت نکردم عزیزم جراحی دندون عقل نیمه نهفته کردم که روی عصب فکم بود

نه بابا چه تبلیغی ...دکترای دیگه هم شاید باشن که با سدیشن انجام میدن...گوگل سرچ بزنید میاره اسماشون رو 

این دکتر گلستانه رو هم من از گوگل پیدا کردم بعد رفتم پیج اینستاگرام شون رو دیدم و دیگه با توکل به خدا رفتم پیشش