2777
2789
عنوان

تجربه دندانپزشکی با سدیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 23 پست
من ایمپلنت نکردم عزیزم جراحی دندون عقل نیمه نهفته کردم که روی عصب فکم بود نه بابا چه تبلیغی ...دکتر ...

مرسی عزیز

عوارض نداره سدیشن؟ 

اصلا هیچی متوجه نشدی؟ !

💛^^ Car Lover✨ ... pars🇹🇭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  میشه درموردعوارض سدیشن برای دندونپزشکیتون بدونم  

من از بعدش هم میترسم 

۵ شنبه سدیشن دارم 

نمیدونم ایمپلنتمو با سدیشن انجام بدم یا نه  بهم گفتن ۶ ساعت خواب عمیق داره. از ترس دندون درد یادم رفته 

لطفا اگه پیاممو دیدی جواب بده مرسی 

اسمم نظر همسرمه
سلام عزیزم میشه درموردعوارض سدیشن برای دندونپزشکیتون بدونم من از بعدش هم میترسم ۵ شنبه سدیشن دارم ...

سلام عزیزم میشه اگر پیامم رو میبینی حواب بدی

رفتی؟ چی شد از تجربت بهم بگو و اینکه واقعا هیچ چی متوجه نشدی؟ اصلا روند کار رو ندیدی؟

سلام عزیزم میشه اگر پیامم رو میبینی حواب بدیرفتی؟ چی شد از تجربت بهم بگو و اینکه واقعا هیچ چی متوجه ...

سلام  بله رفتم  ۸ ساعتو نیم  خواب بودم 

فقط درد انژوکت رو فهمیدم و بعد هم وقتی بیدار شدم دندونام کشیده عصب کشی شده زمینه ی ایمپلنت هم گذاشته شده بود. در کل هیییییچی نفهمیدم 

ااااا دور دهانم تمام زخم شده بود. که اونم دوروزه با کمک پماد خوب شد  ورزش هم ۵ روزه رفت. رو ده تا دندون من کار کرده بودن 

اسمم نظر همسرمه
عزیزم اگه هستی جواب بده من فوبیا دارم ولی میگن سدیشن نه برو بیهوشی عمومی من از عوارضش میترسم شما هشت ...

گلم من قبل عید ۸ ساعت  کار دندونمو با سدیشن انجام دادم  هیچییییی نفهمیدم اما بعد از بیدار شدن دیدم نامردا دهن منو واقعا پاره کردن  تا یک هفته فک من شدید درد میکرد ورم تا چشمام بالا اومده بود  

یک هفته قبل هم یه سدیشن یک ساعته انجام دادم  و کار ایمپلنتم تموم شد 

از من میشنوی اگر تعداد دندونای خرابت زیاده با سدیشن تو یه جلسه انجام بده و خلاص شو 

اسمم نظر همسرمه