خانوما برادرم داره نامزد میکنه عروس بهش گفته به خانوادت بگو برای بله برون لباس بخرن و آرایشگاه برن مهمونی بزرگی نیست یه بلهبرون نهایت ۴۰_۵۰ نفره هست در حالیکه عروس بزرگمون اصلا آرایش نمیکنه و محجبه هست مطمئنا چادر رنگی سر میکنه،دومی تازه زایمان کرده اصلا شرایط آرايشگاه و خرید نداره، خودم و خواهرام هم قصد آرايشگاه رفتن نداریم واقعا از تیپ و قیافه و ظاهر چیزی کم نداریم که کسی نگران آبروش باشه حالا بنظرتون چیکار کنیم؟ مادرم میگه برید خرید و آرايشگاه یه وقت شر میشه،خواهرام میگن واجب نیست لباس داریم آرايشگاه نیاز نداریم منم موندم این وسط و ناراحتم چرا کسی باید بهم دستور بده برو لباس بخر خودم شعورم میرسه بله برون برادرم کم و کسر نذارم
شما قصد تجدید نظر ندارید یعنی؟بنظرم اثلا جالب نیست الان اینجوره وای به حال بعد
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم آدم نمیتونه دخالت کنه چون ب ما مربوط نمیشه پس هرررجور حال میکنی باش لباس باز بسته ب کسی ربط نداره شاید اون ناخون چسبوندن مژه چسبوندن رو کلاس میدونه
به اون ربطی نداره شما برنامه تون چیه،ایشون فقط میتونه راجب خودش تصمیم بگیره،اتفاقا بنظرم همگی ساده و بدون تجمل و آرایش حضور پیدا کنید تا گوش دستش بیاد الکی تو هرکاری فضولی نکنه
عزیزم آدم نمیتونه دخالت کنه چون ب ما مربوط نمیشه پس هرررجور حال میکنی باش لباس باز بسته ب کسی ربط ند ...
ما هم ساده نیستیم فقط امکان خرید کردن و چند ساعت آرایشگاه رفتن نداریم هر کدوم به نحوی دست و پامون بسته هست یا بچه مریض داریم یا نوزاد ولی از تیپ و ظاهر چیزی کم نداریم من خودم دوتا لنگه کمد لباس دارم اصلا تا چندسال دیگه نیاز به خرید ندارم