خانوما برادرم داره نامزد میکنه عروس بهش گفته به خانوادت بگو برای بله برون لباس بخرن و آرایشگاه برن مهمونی بزرگی نیست یه بلهبرون نهایت ۴۰_۵۰ نفره هست در حالیکه عروس بزرگمون اصلا آرایش نمیکنه و محجبه هست مطمئنا چادر رنگی سر میکنه،دومی تازه زایمان کرده اصلا شرایط آرايشگاه و خرید نداره، خودم و خواهرام هم قصد آرايشگاه رفتن نداریم واقعا از تیپ و قیافه و ظاهر چیزی کم نداریم که کسی نگران آبروش باشه حالا بنظرتون چیکار کنیم؟ مادرم میگه برید خرید و آرايشگاه یه وقت شر میشه،خواهرام میگن واجب نیست لباس داریم آرايشگاه نیاز نداریم منم موندم این وسط و ناراحتم چرا کسی باید بهم دستور بده برو لباس بخر خودم شعورم میرسه بله برون برادرم کم و کسر نذارم
من اگه جا ی تو و خانوادت بودم طبق میل خودم لباس میپوشیدم و ینی چی مادرت از الان میخاد به حرف ...
راستش ما هیچکدوم قصد خرید نداریم فقط موضوع آرایشگاه میمونه که اونم وقتشو نداریم یعنی کسی نیست همه بچهها رو نگه داره ما بریم آرایشگاه هر چی فکر میکنم میبینم نیاز هم نیست مگه عروسیه؟ من برای بله برون و عقد خودمم آرایشگاه نرفتم، ولی مطمئنم خواهرم این حرف و به عروس میزنه امیدوارم بحث کشداری پیش نیاد