2777
2789
عنوان

برادرم داره نامزد میکنه عروس گفته به خانوادت بگو لباس بخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونین من خودم از اونهایی هستم که نمیتونم منظورم رو کامل بیان کنم وقتیم که حرف میزنم کار رو خرابتر میکنم.

بنظر عروس اسی هم از اینها باشه.

من یه چیزی میگم بقیه یه چیز دیگه میفهمن در این حد.😅

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

وقتی کسی رو نشناختی هنوز نسبت بهش جبهه نگیرین  شاید صرفا پیشنهاد داده از روی ذوق ولی داداشتون ...

وویسش رو گوش کردم عینا همین کلمات بود به خواهر مادرت بگو لباس بخرن یه سر برن آرایشگاه مام آبرو داریم ولی انقدر با ناز بیان میشه که دوتا فحش اول و آخرش هم بذاره کسی بدش نمیاد 

اگه بخاین طبق میلش جلو برین تا اخر همین اشو همین کاسه. به دستوراش بهانه ندین . مگه از شما سرترن که ...

سر تر؟ امکان نداره😄 خواهرای من کلا از ایران لباس نمی‌خرن حالا حساب من جداست 

ما هم ساده نیستیم فقط امکان خرید کردن و چند ساعت آرایشگاه رفتن نداریم هر کدوم به نحوی دست و پامون بس ...

عشقم میگم نگویم از حرفت ناراحتیم یا چرا گفتی

خودت هر کار دوست داری بکن

یکی از صب در حال تزریق ژل کاشت ناخن مژه یا عمل هس یکی ترجیحش نچرال بودنه شما خودت طبق کلاست و شخصیتت باش ن ب دستور کسی

خب پس معلوم شد جلهه گيريتوو از چيه  هر طور مبخايين بريد متوجه بشه ناراضيين خيلي بهتره تا عواقب ...

اصلا ناراضی نیستیم ما همه خودمون انتخاب کردیم با کی ازدواج کنیم برادرام هم خودشون انتخاب میکنن برای اون دوتا اولین بار تو مراسم خواستگاری عروس و دیدیم برای اینم همینطور خودشون میدونن هرکسی زندگی خودشو داره

ازنظرطبقاتی عروستون خودش روازشمابالاترمیدونه وحس میکنه شماچون ضعیف هستیدنمیتونیدخوب لباس بپوشیدوارای ...

ضعیف نیستیم اتفاقا از نظر مالی ما بالاتریم ایشون حاشیه شهر زندگی میکنه خانواده پدری من بالای شهر از نظر تحصیلی و فرهنگی هم خانوادم بالاترن ولی خب عروس از لحاظ ظاهری خیلی امروزی و شیکه و هزینه میکنه خانوادش رو از نزدیک هنوز ندیدم

وویسش رو گوش کردم عینا همین کلمات بود به خواهر مادرت بگو لباس بخرن یه سر برن آرایشگاه مام آبرو داریم ...

عجب!! اگه واقعا اینجوری بیان کرده واقعا خیلیییی بد گفته.

آدم میمونه با همچین آدمی چجوری برخورد کنه! اگه به حرفش بها بدین ممکن دور برداره. اگه هم به حرفش بها ندین ممکن اعصاب داداشتون خرد کنه و شما رو از چشم داداشتون بندازه.

کاش میتونستید یه جوری به داداشتون بفهمونید که چقدر حرف نامزدش بد بوده و شما چقدر بهتون برخورده

ضعیف نیستیم اتفاقا از نظر مالی ما بالاتریم ایشون حاشیه شهر زندگی میکنه خانواده پدری من بالای شهر از ...

من اگه جا ی تو و خانوادت بودم طبق میل خودم لباس می‌پوشیدم 

و ینی چی مادرت از الان میخاد به حرفش باشه و از ترسش کاری که عروس میگه رو انجام بده ؟ واقعا عجیبه 

و روز بله برونم برو اروم در گوشش بگو هر کی انقدر شعورش میرسه که بدونه چجوری لباس بپوشه و ارایش کنه عزیزدلم و لبخند بزن و برو از کنارش. من‌جات بودم اینکارو میکردم که فکر نکنه دور ازجون برده گرفته.

عجب!! اگه واقعا اینجوری بیان کرده واقعا خیلیییی بد گفته. آدم میمونه با همچین آدمی چجوری برخورد کنه! ...

آخه مرد ۳۰ساله خودش عقلش نمیرسه این حرف بد بوده باید بیاد صاف به ما منتقل کنه؟ نمیدونم کلا از خودش و انتخابش نا امید شدم میگم هر چی میخواد بشه بشه اگر اینجوری با هم خوشن خوش باشن فقط به زندگی ما کاری نداشته باشن ولی ظاهرا نیومده داره شروع میکنه