2777
2789

میخام برا خودم ماشین داشته باشم بنظرتون چیکار کنم ؟سکه بگیرم مثلا گرون بشه بفروشم؟یا ی بانک میدونین بزاری پولاتک سود بیاد روش چ روشی داری بگین 

بنظرم طلای دست دوم واسه سرمایه گذاری خوبه طلا جمع کن نیازم نیست حتما طلا قلبمه سلمبه بگیری همین کوچیک کوچیکا چنان گرون میشن

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم طلای دست دوم واسه سرمایه گذاری خوبه طلا جمع کن نیازم نیست حتما طلا قلبمه سلمبه بگیری همین کوچی ...

چرا دست دوم ؟ واقعا گرون میشه؟یوقت مثلا وقتی میفروشم قیمتشو نکشه پایین

وام بگیری پول از کجا داری قسط بدی؟ 

اخه ظامن نیس وگرنه میگرفتم چیز بدون ظامنی نیس نمیگم از اون وام های خونگی باشه ک اونم زیاد طول میکشه یوقت دیدی افتادی مثلا دو سال دیگه ارزشت پولتم رف

طلای دست دوم بخرید چون نوش افت قیمت داره طلای دست دوم بخرید جمع کنید ارزش طلا هرقدرم افت کنه بازم به قیمت اولی برنمیگرده خودرو هم الاغ بخرید ولی پرایدو نه پیکان و پی کی شرافتش میارزه به پراید

طلای دست دوم بخرید چون نوش افت قیمت داره طلای دست دوم بخرید جمع کنید ارزش طلا هرقدرم افت کنه بازم به ...

هرچقدرم قیمت طلا بره بالا متاسفانه ماشینم میره بالا 

اخه من با حقوق ۷ میلیون قانون کار فقط میتونم پراید بخرم اونم شاید دو سال بگزره تا بتونم بگیرم دیگ چی کنم

هرچقدرم قیمت طلا بره بالا متاسفانه ماشینم میره بالا  اخه من با حقوق ۷ میلیون قانون کار فقط میت ...

خب پیکان ارزونتره یا مثلا روا و آردی ارزونه چرا از اینا نمیخرید من خودم پیکان مدل هشتاد دارم پدرم پراید داره ولی پدرشو دراورده ولی پیکان من حداقل امنیتش از پراید بالاس خب شما دخترید پشت پیکان یکم ضایس🤣🤣🤣ولی روا و اردی خوبه

طلای دست دوم بخرید چون نوش افت قیمت داره طلای دست دوم بخرید جمع کنید ارزش طلا هرقدرم افت کنه بازم به ...

من یجا شنیدم میگفتن بعضی بانکا طلاهارو ب عنوان ظامن نگه میدارن وام میدن بنظرتون این درسته؟ممکنه همچین چیزی