2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

1166 بازدید | 45 پست

بچه ها من حدود 2 سال ازدواج کردم با شوهرم اصلا تفاهم ندارم به شدت زورگو و خودخواه و بداخلاقه هیچ کس باهاش راحت نیست ، هر چند وقت یکبار سر موضوعات الکی قهر میکنه و به من توهین میکنه ، رابطه جنسی هم خیلی کم داریم باهم بعد از اینکه چندبتر باهام قهرهای طولانی کرده کلا دیگه هیچ حسی نسبت بهش ندارم.  تو این دو سال فقط باعث استرس من شده هر جا که بودم هر مراسمی که بود .... واقعا خسته شدم هیچ خاطره شیرینی از ازدواجم ندارم تنها خوبیش اینه که اهل خیانت نیست همین . من 33 سالمه واقعا بریدم نمیدونم چیکار کنم هر دفعه هم که بحث میکنه باهام میگه جمع کن برو . کمک کنید یه تصمیمی بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من پسرا همینن

شاید دوست نداره پسری ک دوست داشتع باشه با اخلاقت بدت کنار میاد ولی اینطورک شما میگی احتمالا سرش ب یکی دیگه گرمه..

طلاق بگیری بهتره ولی قبلش هد دوتون پیش مشاوره برین

از نظر من پسرا همینن شاید دوست نداره پسری ک دوست داشتع باشه با اخلاقت بدت کنار میاد ولی اینطورک شما ...

اخه اصلا قبول نمیکنه بیاد مشاوره قبلا هم عقد کرده بود جدا شده بود تو دوران عقد