2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش با شما چیه  حرف حسابش چیه

هر دفعه یه چیز رو بهونه میکنه مثلا تازگی سر این قهر کرد که از دستشویی اومد بیرون دید موبایلم دستمه بعد میگفت تو یه چیزی رو مخفی میکنی در حالی که داشتم ساعت میزاشتم صبح بیدار شم

خونه رو ول کن برو ، مهریه رو اجرا بذار خودش میاد التماس میکنه برای طلاق. 

نسرین جون با تمام بدی هایی که در حقم کرده ولی میخوام یه جوری ازش جداشم که خیلی اذیت نشه چون همیشه بعد دعوا میاد میگه من منظوری نداشتم و از این حرفا ولی کلا اخلاق نداره

نسرین جون با تمام بدی هایی که در حقم کرده ولی میخوام یه جوری ازش جداشم که خیلی اذیت نشه چون همیشه بع ...

عزیزم اون هم حاضره یه جوری طلاق بده که تو اذیت نشی ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

راست میگی    تابحال به این فکر نکرده بودم چند بار تابحال اشکمو درآورده

عزیزم به این راحتی که طلاقت نمیده . اول بیخبر برو مهریه اجرا بذار ، ماشین یا زمین و پول توی بانک اگه داره توقیف کن ، حقوقش رو توقیف کن بعد خونه رو ترک کن برو اگر اومد دنبالت بگو بیا طلاق توافقی بگیریم اگر نیمد تقاضای طلاق بده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم به این راحتی که طلاقت نمیده . اول بیخبر برو مهریه اجرا بذار ، ماشین یا زمین و پول توی بانک اگه ...

واای منو باش گفتم منطقی باهاش حرف بزنم طلاق توافقی بگیرم 

واای منو باش گفتم منطقی باهاش حرف بزنم طلاق توافقی بگیرم 

به محض اینکه متوجه بشه میخای ژلاق بگیری میره همه چیزش رو میزنه به اسم دیگران . 

به محض اینکه متوجه بشه میخای ژلاق بگیری میره همه چیزش رو میزنه به اسم دیگران . 

نسرین جون خوب شد گفتی . خداروشکر ماشینم هنوز به نامه برادرمه.  یکبار سر اینکه چرا به نام اون نمیزنم باهام قهر کردا بود 

نسرین جون خوب شد گفتی . خداروشکر ماشینم هنوز به نامه برادرمه.  یکبار سر اینکه چرا به نام اون نم ...

ماشین خودت ؟