2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زنگ بزن مهمونیو کنسل کن ابروم میره چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 47 پست

وای خیلی زشته😐

بگو حالا ی ساعت تحملش کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صم بکم عمیون فهم لا یرجعون

این دعا رو از نت پیدا کن چند با بخون بعد باز ازش بخواه

به احترام شب میلاد امیرالمومنین روتو زمین نندازه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

الهی بمیرم چقدر شرایطط سخته ولی فردا خیلی بدتر میشه اگه امروز کاری نکنی

خدانکنه عزیزم یه کاریش میکنم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
وای خیلی زشته😐 بگو حالا ی ساعت تحملش کن

میگه اگه بریم اوناپاشون بازمیشه خونمون میگم بخدا نمیان میگه نه 

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
عزیزم همسرت خیلی بی منطقه  از اول زندگی جلوی خواسته های بی منطقش بایست که بعدا براش عادت نشه ...

ازاول ازاین خانواده خوشش نمیومد گفت رفت امد نکن

ولی اخه من که دعوتشون نکردم صابخونه دعوت کرده منم اطلاعی نداشتم نمیدونم چکارکنم

صاحب خونه باید میدونستم این دعوتی پاگشا فقط برا عروس دامادها نباید بقیه رو هم بگه.عین شوهرمنه

وای دیگه از عصبانیت دارم میخندم 😬

میگه اگه بریم اوناپاشون بازمیشه خونمون میگم بخدا نمیان میگه نه 

ی جوری دلشو بدست بیار

بگو من خودم اصلا نمیخوام ک بیان. اگرم بیان میپیچونمشون. ی خورده ام قربون صدقه اش برو و..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

صم بکم عمیون فهم لا یرجعون این دعا رو از نت پیدا کن چند با بخون بعد باز ازش بخواه به احترام شب میل ...

خداکنه قبول کنه عزیزم 

ی جوری دلشو بدست بیار بگو من خودم اصلا نمیخوام ک بیان. اگرم بیان میپیچونمشون. ی خورده ام قربون صدقه ...

فعلاکه خونه نیست بزاربیاد ببینیم ازخرشیطون میاد پایین ولی فک نکنم بیاد خیلی بدش میادازشون

خداکنه قبول کنه عزیزم 

نذر کن برا امیرالمومنین نذر صلوات 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

فعلاکه خونه نیست بزاربیاد ببینیم ازخرشیطون میاد پایین ولی فک نکنم بیاد خیلی بدش میادازشون

حالا ی جوری زبون بریز براش نرم شه. یکی دوساعت بیشتر نیست. اون بنده خدام با کلی فکر دعوت کرده و تدارک دیده. 

نذر کن برا امیرالمومنین نذر صلوات 

اره عزیزم نذرمیکنم شماام دعاکن برام