2777
2789
عنوان

مادرشوهر لج درار

356 بازدید | 15 پست

سلام، مادرشوهرم خیلی لجباز و لج دراره.پسرم دو سالشه سیرش میکنم میریم خونشون میگه بچه گرسنس؟میگم نه سیره غذاشو دادم کیک و شیرم خورده.دو دقیقه بعد میگه بچه گرسنشه؟میگم نه سیره.بهش میگه قررربونت برم که گرسنته! بیا بهت غذا بدم.بچه میاره بالا.گوش نمیده هرچی من میگم سیره.یا میگه غذا چی میخوری؟میگم فرقی نداره بارها میپرسه میگم هرچی باشه.اخر میگه فرضا قورمه یا کوکو بزارم.اصرار که یکیشو انتخاب کن.میگم کوکو بعد میبینم قورمه گذاشته.با اینکه اونقدر اصرارکرد بگو من گفتم فرقی نداره.چرا لجبازه؟بیشتر از این بدم میاد که وقتی میگم سیره باز میاد به بچه غذا میده!

خب این سری سیرش نکن گرسنه ببر که غذا بخوره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادرشوهرااکثراهمینن پسرمن ماشالا خیییییییلی غذامیخوره یعنی به هیچی نه نمیگه بعدمیریم خونه مادرشوهرم میگه طفلک تااین ساعت روز هیچی نخورده که انقدر گرسنشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااایییییی که مادر شوهر منم همینه 

بچم به شدت گرمایی جوری گرماییه که اگه بیشتر از یه لا لباس تنش باشه عرق میکنه جیغ میکشه هررررررچییییی به مادرشوهرم میگم انگار نمیفهمه بچم ۶ ماهشه هزار بار تا حالا گفتم ولی نمیفهمه 

یا مثلا قبل از اینکه غذای کمکی رو شروع کنم میگفت بهش غذا بده دیگه دیر شده میگفتم نه ۶ ماهگی بعدش ۵ ماه و نیمه غذا دادم بهش بعدش یه روز خواهر شوهرم پرسید غذا رو زود شروع کردی بچه با شیر سیر نمیشد گفتم نه برا همین غذا میدم بعد مادر شوهرم میگه باید ۶ ماهگی غذا میدادی 

😐😑 

خب مادربزرگا دوست دارن واسه نوه هاشون خوراکی اسباب بازی بگیرن بهشون غذا بدن نوه هام وقتی بزرگتر میشن دست‌پخت مادربزرگشونو دوست دارن براشون خاطره انگیزه

بهش غذا نده قبل مهمونی

Life is too short to not enjoy

همه مادربزرگا همینن...

دختر خواهرم خرس گنده میاد خونه مامانم ...

هیچی نمیخوره کلاس میذاره بهش میگم یه چیزی شده بخور چون مامانم دلش میشکنه....

مامان بزرگا عاشق غذا دادن هستن،😂😂😂

ماها هم میریم خونشون فرقی نمیکنه حتی خونه مادرشوهرم همیشه سعی میکنیم سیرکامل نریم تا چیزی اوردن بخوریم 

وااااایییییی که مادر شوهر منم همینه  بچم به شدت گرمایی جوری گرماییه که اگه بیشتر از یه لا لباس ...

اتفاقا راجع به لباسم میگه.بچه لباسش کمه.میگم تو ماشینیم بچم نمیزاره لباس ضخیم و کاپشن تنش کنم میگه سویشرتشو رو لباسش بپوشون، روی سویشرتم کاپشنشو بپوشون😐