2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اذیتت میکنه  میشه دقیق تر شرح بدید

ببین ، تا خوابم میبره ، با یه صدا بیدارم میکنه یا صدام میکنه یا یه چیزی رو میکوبه ، اول صبح تا سایه اش و میبینم روحم از تخت بلند میشه تو تاریکی پرواز میکنه هرچقدر تلاش میکنم نمیتونم کاری انجام بدم

نمیذاره بخوابم 

دیگه از ترس دورتا دورم قران میذارم وضو میگیرم 

چرا چیزای الکی از خودتون در می کنید آخه؟

ای خدا کاش الکی بود ، کاش رها میشدم منم مثل بقیه راحت میخوابیدم ، به مادرم نمیتونم بگم قلب اش ناراحته نگرانم میشه

قران بخونید حتی اگر نمیتونید با گوشی پخش کنید زیارت عاشورا هم خوبه

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ببین ، تا خوابم میبره ، با یه صدا بیدارم میکنه یا صدام میکنه یا یه چیزی رو میکوبه ، اول صبح تا سایه ...

مشکوک به مشکل پانیک هستی 

درباره اش حتما تحقیق کن اکی 

مخصوصا با این بختکی که روت میافته

برو روانپزشک 

اون موجود مغزت ترسیمش میکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین ، تا خوابم میبره ، با یه صدا بیدارم میکنه یا صدام میکنه یا یه چیزی رو میکوبه ، اول صبح تا سایه ...

نماز شب هم عالیه  

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بهش میگن برونفکنی 

مطمئنی موجوده 

کسی نمیتونه اینکار بکنه 

قدرت روح خودت هست که جدا میشه 

در مورد اون موجود میتونم کمک کنم حفاظ بکشی

فعلا امضا ندارم