2777
2789
عنوان

گلاب روی قبر ریختن چند روز بوش می مونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابیامرزه پدرتو  یادخودم افتادم که هروقت میرم  سرخاک برادرم بوش حس میکنم ولی هیچ کس من د ...

بوش انگاری مثل این می مونه کسی رد بشه اینجوری بود دوبار به مشامم امد بعد سنگ قبرشو بوس کردم بوش ضعیف تر بوده در حالی موقعه سنگ شستن بوش به مشام نیامد ولی وقتی سنگ خشک شد بعد از 1 ربع به مشامم امد

شاید پدرت اون اطراف بوده وتوندیدیش چون اهل بهشته بوش پیچیده گلاب تو فضای بسته باش بوش میمونه تو فضا ...

احتمالش هس از جمعه مونده باشه؟ اخه مطمئنم این روزها کسی نرفته فقط شک دارم شاید جمعه کسی رفته باشه ولی جمعه تا ساعت 2 نیم ظهر اونجا بودم کسی نیامد نمیدونم همش تو فکرم

منم همچی فکری می کنم بازم میگم شاید اشتباه می کنم

نه درسته .بخصوص وقتی سر قبر یس بخونی  یا قرآن بخونی روح ها و اجنه های مسلمان جمع میشن دورت

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
احتمالش هس از جمعه مونده باشه؟ اخه مطمئنم این روزها کسی نرفته فقط شک دارم شاید جمعه کسی رفته باشه ول ...

معلومه که نمیمونه ۵روز گذشته بالاخره بهش هوا خورده آفتاب باد بویی نمیمونه تو هوای آزاد ، فرض کن یه لباسی بنزین نفت یا هرچی گرفته پهنش کنی تو افتاب یروزه بوش میره  

[QUOTE=325695026]وای اورژانس مگه زنگ نزدید؟؟ چه ترسناک؟ بیچاره مادرت که کنارش بوده و نفهمیده چه زجری کشیده😔[/QUOTE خیلی اروم بی صدا فوت کرد اورژانس هم امد گفت فوت شده چند ساعت از مرگش گذشته بوده الان مادرم روزی 6 تا قرص اعصاب میخوره از وقتی پدرم فوت کرده یعنی 3 تا قرص صبح 3 تا قرص شب میخوره

معلومه که نمیمونه ۵روز گذشته بالاخره بهش هوا خورده آفتاب باد بویی نمیمونه تو هوای آزاد ، فرض کن یه ل ...

احتمالش نیس گلاب خشک شده باشه بعد از چند روز اب بریزی بوش بلند بشه؟