الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از یکی که خانواده شوهرش کلا کارشون دعا اینا بود میگفت ببخشید شاش بچشو تولیوان یه بارمصرف میریخت بعد میریخت اطراف خونش یه چند قطره هم داخل شامپوی شوهرش و چای شوهرش یه ساعت نشده شوهرش ادم میشد😅😁
والا خیلیا میگن اونجا خیلیا هستن که این کاره هستند.من تعریف اونجارو خیلی شنیدم.حتی یکی رو دورادور میشناسم که اهل مرنده.بادعا هرکاری به ذهنت برسه کردش.شوهرشو از مادرش جدا کرد حتی
ببین اگه دعا روپیدا کردی که باعرض معذرت روش جیش کن بنداز بره باطل هست اگه نه که لازم نیس بری مرند یه ...
نه اتفاقا اینطوری بد تر میشه.بعضی از دعا ها قرآنینن.و گناهه این کار.اونایی هم که طلسمن،بااین کار طلسمها قوی تر و بدتر میشه.چون جن ها نجاست دوست دارم.جمع میشن رو طلسمه و قوی ترش میکنن
به چه کارایی آدمو وادار میکنن. والا من از این چیزا خیلی میترسم، ولی به بن بست کامل رسیدم. پیدا کردی ...
نه من واقعیتش کاملا اعتقاد دارم.پدر زنعموم دعانویس بود.خیلی مرد خوب و موئمنیهستش.ولی برای ما از اولش کار انجام نمیداد.میگفت ما باهم فامیل هم هستیم.چون خونمون قاطیه،دعای من رو شمانتیجه عکس میده.ولی به چشم دیدم حتی تز خارج کشور هم مشتری داشت.پول ایناهم نمیگرفت.درحد10تومن اونم به خاطر کفارش