من یه سوالی داشتم میخواستم بدونم اگر با هات اسپات(همون کانون داغ) به اینترنت وصل بشی بعدش معلومه که چقدر اینترنت مصرف کردی یا از چه برنامه هایی استفاده کردی؟ ساعتش هم معلومه؟ اصلا این مورد ها قابل پیگیری هست؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما خودت میتونی ببینی تو گوشی خودت قسمت اکتیویتی برنامه هایی مثل اینیستا و دیتا گوشیتون تو ستینگ ولی کسی ک ازش هات گربتیم اگه حجمشو میدونسته فقط مقدار حجم کاهشی رو متوجه میشه
شما خودت میتونی ببینی تو گوشی خودت قسمت اکتیویتی برنامه هایی مثل اینیستا و دیتا گوشیتون تو ستینگ ولی ...
نه شما متوجه منظورم نشدین اینو میدونم میخواستم بدونم که اگر یه نفر دیگه به من وصل بشه میتونم اینارو پیگیری کنم بفهمم که چقدر از اینترنتم رو مصرف کرده و چه ساعتی بهم وصل شده و از چه برنامه هایی استفاده کرده اینا رو میشه پرینت بگیری؟