2777
2789
عنوان

سوال در مورد اینترنت

36 بازدید | 7 پست

من یه سوالی داشتم می‌خواستم بدونم اگر با هات اسپات(همون کانون داغ) به اینترنت وصل بشی بعدش معلومه که چقدر اینترنت مصرف کردی یا از چه برنامه هایی استفاده کردی؟ ساعتش هم معلومه؟ اصلا این مورد ها قابل پیگیری هست؟ 

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت میتونی ببینی تو گوشی خودت قسمت اکتیویتی برنامه هایی مثل اینیستا و دیتا گوشیتون تو ستینگ ولی کسی ک ازش هات گربتیم اگه حجمشو میدونسته فقط مقدار حجم کاهشی رو متوجه میشه

ببنین چقدر از اون اینترنت استفاده کردین؟

نه مثلا به نفر به من وصل شده الان میخوام بفهمم که چه زمانی وصل شده و چقدر استفاده کرده و اسم دستگاهش هم معلوم میشه یا نه؟ 

شما خودت میتونی ببینی تو گوشی خودت قسمت اکتیویتی برنامه هایی مثل اینیستا و دیتا گوشیتون تو ستینگ ولی ...

نه شما متوجه‌ منظورم نشدین اینو میدونم می‌خواستم بدونم که اگر یه نفر دیگه به من وصل بشه میتونم اینارو پیگیری کنم بفهمم که چقدر از اینترنتم رو مصرف کرده و چه ساعتی بهم وصل شده و از چه برنامه هایی استفاده کرده اینا رو میشه پرینت بگیری؟