2777
2789
عنوان

رژیمم دلم خوراکی میخواد🥲

160 بازدید | 11 پست

رژیمم ولی دلم بستنی  و چیپس نمیکنی میخواد 

وای هفته پیش بستی خوردم ولی بازم می‌خوام 

اگه بخورم دیگه رژیمم بهم میخوره؟بجاش چیکار کنم؟؟

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بستنی لیوانی بردار یه قاشق بخور بقیشو بده کس دیگه یا بریز دور 

یا قاشق قاشق بذار تودهنت برگردون لای دستمال کاغدی 

کسی که اشتهاومیلش زیاده باید چشایی شو گول بزنه دیگه والی همیشه چاق و چله میمونه

یا  یه لیوان سی گرمی بخور نیم ساعت  برو روی تردمیل 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ازون بستنی رژیمیا که با موز یخی درست میکنن درست کن با شکلات تلخ درصد بالا بخور 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

رژیمتو خراب نکن بخاطر یه هوس زودگذر هیکلت مهم تره

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

من الان خوردم دلم میخواد بهت بگم غصههههههههههه حرصت بدم اما دلم نمیاد عکس بزارم😂😂😂😂

هیچی☹️

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
ازون بستنی رژیمیا که با موز یخی درست میکنن درست کن با شکلات تلخ درصد بالا بخور 

وای نه اصلا حوصله ندارم درستش کنم میخواستم اماذه بگیرم

رژیمتو خراب نکن بخاطر یه هوس زودگذر هیکلت مهم تره

اره از طرفیم لباس خریدم مجلسی سایز کوچیک بلکه مجبورشم لاغر کنم