2789

ما یه مقدار پول داریم نمیدونیم چه کاری رو شروع کنیم که حداقل ماهی ۲۰ تا ۲۵ تومن درآمدش باشه. اقوام و آشناها هستن کسایی که این کار رو میکنن و خیلی موفقن. ولی من نمیخوام از اونا بپرسم چون میدونم میگن خوب نیست و سودی نداره. تو رو خدا میشه اگه کسی اطلاعات دقیق داره منو راهنمایی کنه؟ چون این پول پس انداز تقریبا ۳ سالمونه. نمیخوام خدا نکرده ضرری کنم

اینکار بلدی می‌خواد اگر تجربه‌ش رو ندارید خیلی سخته براتون. کسایی که معامله‌ی ماشین می‌کنن بلدن چه ماشینی رو بخرن که بتونن بفروشن و سودی بیاد دستشون که به صرفه باشه.

لزوما اینجوری معامله نمی‌کنن که اگر ماشین سالم بود پس خوبه و خوب فروش می‌ره.

مخصوصا الان که دیگه زیاد خرید و فروش ماشین نثل چندماه پیش نیست و قیمتا بالا پایین میشه ولی توی یه رنج قیمت ثابته

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

همسرم نمایشگاهیه باید ادم اهل ریسکی باشی یهو پیش میاد ماشینو با قیمتی که خریدی نمیتونی بفروشیو ارزون میشه یا مثلا میخری میاری یهو کلی خرج میزاره رو دستت  درامدشم مشخص نمیکنه باید ب یجایی گرم باشی در کنارش این کارو انجام بدی پیش میاد یماه اصلا بازار کساده خرید و فروش نیست  و درامد صفر یماه شاید بالای ۵۰ تومن

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.