2777
2789

من دارم

سوزش و درد شدید در گردن و شانه و دست چپ

طوری که گریه ام میگیره

شب از درد خوابم نمیبره

فقط کف دست چپم بی حس میشه و گز گز میکنه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
من دارم سوزش و درد شدید در گردن و شانه و دست چپ طوری که گریه ام میگیره شب از درد خوابم نمیبره فق ...

من دست راستم درد میکنه پشت کتفم درد میکنه گردنم اینقد درد نداره سمت راستم یکم خشک انگار . دستام بعضی وقتا کف پاهام گز گز میکنه  نرفتم دکتر بنظرت منم دیسک دارم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست راستم درد میکنه پشت کتفم درد میکنه گردنم اینقد درد نداره سمت راستم یکم خشک انگار . دستام بعضی ...

باید بری ام آر آی معلوم‌میشه  درمانش فقط مراعات کردن هس سرت پایین نباشه یه ماه گردنبند ببند چیز سنگین بلند نکن کار سنگین نکن 

[QUOTE=325668674]همیشه این دردا دارین یا بعضی وقتا؟[/QUOT  درد کتفم وقتی کار نکنم میفته . ولی ...

گردنبندا ببند با روغن سیاهدونه چرب کن قرص گاباپنتین بخور استراحت کن ویتامین د۳ و کلسیم هم بخور  خوب نشدی برو دکتر هم ام آر آی بگیره هم نیاز باشه فیزیوتراپی بنویسه