2777
2789
عنوان

خانمااا ترخدا بگید چیکار کنم کمتر بخوابم سحرخیز باشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
من هرکاری مردم نمیشد سحر خیز باشم  تا اینکه بالاخره آقا کوچولو  پیش دبستانی میره ام ...

عزیزممم خدا حفظش کنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث شمام.‌پسرم ۵سالشه. ۹با باباش صبحانه مبخوره. باباش میره طفلک بیداره تا ۱۰و نیم یازده ک من بیدا ...

منمممم خیلی خوابالوام

منمممم خیلی خوابالوام

فر نکنم بشه کاریش کرد من از مجردی همین بودم. یبار تنها بودم خونه شیفت بعدازظهری خواب موندم  

اگه زود بیدار شم در طول روز عصبی ام.

البته اگه کار داشته باشم ۵صبحم میتونم بیدارشم ها. ولی بیکار باشم باید بخابم

فر نکنم بشه کاریش کرد من از مجردی همین بودم. یبار تنها بودم خونه شیفت بعدازظهری خواب موندم   &n ...

منم بیدار میشم ولی کلا خوابم و اثن سرحال نیسم

عزیزممم خدا حفظش کنه

ممنون گلم سلامت باشی 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿