2777
2789

یه بحثی پیش بیاد که اون واقعا حالش خوب نباشه عصبی باشع مقصر هم خودتون باشین 

یهو دراد بگه تو اصلا چ سگی هستی همچین حرفی میزنی

بدبخت بی عقل چرا نمیفهمی🫠

از دیشب تا الان با اینکه کلی معذرت خواهی کرده نمیتونم مثل همیشه باهاش حرف بزنم 

هوف اعصابم خورده خیلی دلم میخواد هر چی فحشه بهش بدم🥲

🫧🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده

حق میدم بهش کاری هم که من کردم اشتباه بود ولی خیلی هم اشتباه نبود 

در واقع من میخواستم به یکی کمک کنم زندگیش بهتر بشه همون فرد زد همه ی برنامه های منو بهم ریخت و پشت سرم حرف زد

🫧🤍

شوهرم اخلاقش اینه ک زود عصبانی میشه ولی حرف بد نمیزنه فقط یه جوری نگاه میکنه ک از صدتا فوشم بدتره😐😂

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

وقتی تو دوران نامزدی همچین حرفی زده دیگه ببین ازدواج کنی چیا که نمیگه چه کارا که نمیکنه از همین الان خودتو نجات بده اینم یه نشونه بدون معذرت خواهی الانش به درد تو نمیخوره آدم تو بالا پایین زندگی هزار بار عصبانی میشه وقت عصبانیت باید خودش کنترل کنه وگرنه زمان خوشی که همه خوبن

خب حداقل بشناسش .این یه خلقه یه اتفاق نیست.

اینکه این همه پشت هم ردیف کرد خلقه وگرنه من بودم باید کلی فکر میکردم چی فحش بدم. مدلشه البته چک کن ببین با دیگران چطوره . با کودک کار ،نیازمندی که سیریش میشه پول میخواد با مغازه دار اطرافیان.  ولی به نظر میاد چیزی باب میلش نباشه درجا حال میگیره ببین بددهنه  همیشه یا نه. ۲ روز اومدم نی نی سایت بعد مدت ها دارم دیوانه میشم با تاپیکا

در بحث و عصبانیت این مسایل طبیعی ست، مخصوصا اگر طرف مقابل هم به شدت عصبانیت اضافه کنه، نگران نباشید، لطفاً موقع بحث سکوت کنید وقتی آروم شدید صحبت کنید، اما ناراحتیتونو از اینکه ایشون فحاشی کردند نشون بدید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!