بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلاب و....داریم اما ی مکمل میخوام ک پاکسازی بشه کبدم اینا از سردی . بخرم بنظرت منم؟
اینو با خود طبیب صحبت کن
پاکسازی کبد ؟تهوع دارید ؟
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
مثلا طبیب به من گفت طبع من به شدت سرده میگف هر چی بگم کمه
سردی رحم به شدت
سرم هم همینطور
برای همین سردرد میگرنی دارم و به شدت وسواس
اما در مورد کبد چیزی نگف جز اینکه برای گوارش گف معدم حساسه و سو هاضمه و...
حتما میپرسم ازش ممنون 💐💐
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه تهوع ندارم گرمیجات اگر بخورم حالم بد میشه حس بدی میگیرم چکار کنم
چه عجیب
حس بد یعنی چجوری ؟
رو من اصلا تاثیر نداره برعکس وقتی سردی میخورم حتی اگه کم باشه خیلی اذیت میشم
مطمینی سودایی هستی ؟