2777
2789
عنوان

راهکار پلیز

49 بازدید | 7 پست

سلام خانما یه راهکار بدین برای رفع تنبلی 

من همش یا خوابم یا کسلم یا حال ندارم 

مشکل بدنی هم ندارم نمی دونم چه مرگمه نمی تونم به کار هام برسم هم میایم شروع کنم عه شب شد که انشالله فردا 😂 شما هم همین جوری هستین ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه ،اگه اینطوری باشه که کلا زندگی تعطیله من خودم از ۷صبح بیدارم پسرمو فرستادم مدرسه دخترم بیدار شد خوابوندمش دوباره بعد یه لقمه خوردم و آشپزخونه رو کااااامل تمیز کردم و نهار  درست کردم فکر کن از صبح فقط تونستم همین دو تا کارو انجام بدم الانم دحترم بخوابه باید پاشم وسایل توی هال رو دستمال بکشم بعدش هم هزارتا کار دیگه،شما چطوری زندگیت میگذره

باورم نمیشه ،اگه اینطوری باشه که کلا زندگی تعطیله من خودم از ۷صبح بیدارم پسرمو فرستادم مدرسه دخترم ب ...

خوشبحالت من الان تصمیم گرفتم تمیز کاری کنم البته اگه پسرم بزاره 

خوشبحالت من الان تصمیم گرفتم تمیز کاری کنم البته اگه پسرم بزاره 

ببین بیا برا خودت یه کاغذ بچسپون به یخچالی چیزی که خیلی توی دید خودته،روشم قانون ۵دقیقه رو بنویس!حالا قانون پنج دقیقه چیه ؟اینه که از صبح که بیدار شدی ،توی ذهنت یه لیست از کارهای اون روزت رو آماده کن،وتمام کارهای که به نظر خودت پنج دقیقه یا کمتر از پنج دقیقه وقت میبره رو انجام بده،مثل،جمع کردن رخت خواب،مثل،روشن کردن سماور،مثل جمع کردن لباسا،و خیلی چیزای دیگه که واقعا ککتر از پنج دقیقه وقت میخواد،و جالبی این قانون اینه که به محض اینکه دو سه تا کار پنج دقیقه ای انجام بدی ناخدآگاه موتورت میفته روی دور تند و همینجوری پشت سر هم کارهات رو انجام میدی اگه دوست داشتی یه بار امتحان کن جالبه