2777
2789

تنها حسي ك با اهنگ هاي عاشقونه و دپ ميگيريم اينه ك ياد سختي هاي خودم ميوفتم  و اينكه برا چيزايي جنگيدم و سختي كشيدم و بيشتر انكار خودمو تو بغل ميگيرم😑☹️😂

از يه طرف خوبه خوشحالم يه نمه هم نالاحت ولي بيشتر خوشحالم ك  تو سن كم مسير هاي اشتباه رو نرفتم 

شايد بي مفهوم باشع برا خيليا ولي حتي اشك هم ميريزم برا خودم و برا زمان هايي ك ب سختي جنگيدم و يادشون ميوفتم،  ☹️😂 

حالا اين مسير ها هم مسيري بود فقط خودم تنها موجود زندش بودم و ب نتيجه هم رسيدن خداروشكر  ❤️😂يني موجود زنده اي در كار نبود 😂

اصلا وقتي كلمه عاشقي تو جملات اهنگ ها مياد خيلي جالبه تنها اهدفمه انگار ☹️😂

هميشه عاشقي برا وجود موجودات زنده نيس 😂❤️

….

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نمیاد خب:// عاشق کسی نبودم 

من بیشتر فاز خواننده بودن میگیرم صدارم زیاد میکنم کنسرت میشه 

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.

والا منم 😂😂

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
تو تنها نيستي

بعد انگار دلت واسه خودت ميسوزه ك چقد سختي كشيدي و از يه طرفم افتخار ميكني ك چقد مقاوم و محكم بودي ك جلو چ چيزايي وايسادي 

حتي افتادگي زير چشا رو هم نگاه ميكني ميفهمي چقد سخت جنكيدي تا ب ثمر برسوني چيزايي رو ك ميخواستي 

….

من ک تا گوش میدم آتیش میگیرم بعد8سال ندیدنش  الهی پیش مرگش بشم بهار جونم رو😔😔😔😔

سعي كن بپذيري هم مسير نبودين 

وجودت رو برا زندگي خودت واسه چيزي ك ميخواي در اينده بسازي اماده كني 

….